2777
2789
عنوان

چشم زخم

516 بازدید | 42 پست

سلام 

شما چقد به چشم شور اعتقاد دارین ؟ 

منو همسرم خیلی به زندگیمون حسودی میکنن .اینجور ک جلو خودمون همه میگن خوشبحالتون چقد خوشبختینو و فلان .عسل خیلی زن خوشبختیه هرچی و هرکاری میخواد شوهرش براش انجام میده و کم و کسری نداره .از مادرشوهر و خواهرشوهر گرفته .تا کل فامیلاشون .

تا اینجورم میگن ی اتفافی میفته سر چیز الکی منو شوهرم دعوامون میشه .نمیدونم چیکار کنم .

بنظرتون در جواب چنین حرفایی چی بزنم ک دفعه دیگه نگن ؟ 

چن ماه پیش خواهرشوهرم در اومد گفته بود ب مامانش .عسل خیلی طلا داره کاشکی شوهراماهم اینجور کنن برامون .بخدا سر ی ماه ی اتفاقی برا شوهرم افتاد کل طلاهامو فرختم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوسفند بکشین . گه گداری خروس بکشین . تو خونتون سوره قران بزنید . اسفند دود کنید و چهارقل و حمد مخصوص ...

عقدیم هنوز تصمیم گرفتم همش ایت الکرسی بخونم تا یکی حرف میزنه درموردمون 

چن ماه پیش خواهرشوهرم در اومد گفته بود ب مامانش .عسل خیلی طلا داره کاشکی شوهراماهم اینجور کنن برامون ...

عزیزم خرافاته، زندگی خودتو تلخ نکن. هیچ شواهد معتبری برای تاثیر ماوراطبیعی حسودی انسان رو زندگی بقیه دیده نشده. وجود نداره. 

خوشبختیتو جار نزن

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

از خودتون و کاراتون جلوی بغیه تعریف نکنید

اصلا تعریف نمیکنم من 

بدبختی شوهرمه جلو بقیه ابراز علاقه میکنه و پیش بقیه تعریف میکنه از کارا چیزاش .

هرچقدرم بهش میگم یادش میره انجام نده .میگمش اینقد پیش بقیه از کاری ک میخوای انجام بدی نگو 

چن ماه پیش خواهرشوهرم در اومد گفته بود ب مامانش .عسل خیلی طلا داره کاشکی شوهراماهم اینجور کنن برامون ...

منم اینجورم اگر بفهمن یه چیز دارم یا ی روز شادم همش‌میگن فرداش برام ی اتفاقی میفته اگرم بگم شوهرم بده نداریم میان میگن تو دایم آبرو شوهرت میبری دایم میگی بده نداریم بگم خوبه از بس‌حسو ی میکنن اتفاقای بد میفته نمیدونم چ کنم یه مدتی هس خودمو پنهون کردم نه جایی میرم ن هیجی برای کسی میگم از بس اتفاقای بد برام افتاد

عقدیم هنوز تصمیم گرفتم همش ایت الکرسی بخونم تا یکی حرف میزنه درموردمون 

تو قران اومده چشم نظر وجود داره خیلیم هست اتفاقا ادم حسود زیاده هر کیم میگه خرافاته از علم و کتابا هیچی نمیدونه و جاهله