2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 42 پست
چه چشما شوری داره خواهر شوهرت😅😅😅 وان یکاد بخون ذکر لا حول ولا قوه اله و.. بخون اسفند کن 

این تازه یکیشون بگو .بخدا شوهرم تصادف کرد خدا بهمون رحم کرد نمرد .فکش از سه جا شکست و ۱۳ تا دندوناش کنده شدن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تازه یکیشون بگو .بخدا شوهرم تصادف کرد خدا بهمون رحم کرد نمرد .فکش از سه جا شکست و ۱۳ تا دندوناش ...

وای پس اینا خیلی چشماشون کاریه همیشه اسفند کن تا می خوان بیان بعد اینکه میرن هم اسفند کن هر روز صدقه بدید 

تو قران اومده چشم نظر وجود داره خیلیم هست اتفاقا ادم حسود زیاده هر کیم میگه خرافاته از علم و کتابا ه ...

نه عزیزم خرافاته، یکی از بدترین نوع خرافات هم هست. 

نکنه یدفعه بیش از حد شادیتو بروز بدی! چشت میزنن. حالا کی چشت زده؟ حتما فلانی بود! فلانی هم اون وقت ازم تعریف کرد! حتما اونم بوده. چجور انتقام بگیرم؟ 

مثه سمه این اعتقاد و فقط زندگی رو خراب میکنه. و بار دیگه، هیچ اثبات علمی هم نداره. هر کی فک میکنه داره، بی سواده. 

من جار نمیزنم زن بابا دارم خیلی حسوده دایم تجسس میکنه سر دربیاره وقتی هم سر درمیاره ایقد همه جا میگه ...

وان یکاد بخون هر وقت دیدیش یا هر جا میری

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اگه شوهرم بفهمه  میره پیش فامیلاش کل راز زندگیمو میگه  میخوام اینکارو کنم میخوام اینکارو ...

خب اینجوری بده

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

منم اینجورم اگر بفهمن یه چیز دارم یا ی روز شادم همش‌میگن فرداش برام ی اتفاقی میفته اگرم بگم شوهرم بد ...

من شوهرم خرج خونوادشو هم میده بقران .

یعنی اگه هزار تومن برا من خرج کنن سکته میکنن تا هزار تومنم برا اونا خرج نکنه نمیتونن بخوابن 

نه عزیزم خرافاته، یکی از بدترین نوع خرافات هم هست.  نکنه یدفعه بیش از حد شادیتو بروز بدی! چشت ...

شما بهتره یکم مطالعه کنید تو کتاب ها استاد اخلاقمون گفت کتاباشم معرفی کرد بر مبنای علم ثابت شده حالا الان اسم کتاباش یادم نیس بعدا حتما میگم بهتون مطالعه کنید

وای پس اینا خیلی چشماشون کاریه همیشه اسفند کن تا می خوان بیان بعد اینکه میرن هم اسفند کن هر روز صدقه ...

ی مدت اسفند و صدقه میدم بعد تنبل میشم .

مگه پول خرد تو کیفم نباشه مادرشوهرم زودی ازم میبرشون .نمیزارشون صدقه بدم میگه کی از من واجب تر 😐