2777
2789
عنوان

جاری یا جادوگر ❓️

2000 بازدید | 67 پست

یه زن چقدر میتونه افریطه باشه ؟

دیروز اخر وقت حدودای ساعت ۲ و نیم یکی از دوستام زنگ زد گفت باید باهات حرف بزنم اگه میشه تنها . گفتم بیا دفتر الان کسی نیست .

دوست ک میگم آقا هستن . چند سالی از من بزرگترن . دوست خانوادگی هستیم رفت و آمد داریم همیشه . خانمش دخترعمو شوهرمه خودش از بچگی دوست شوهرم بوده . مثل خواهر برادر میمونیم واسه هم . کل این جمع نه فقط این آقا . اومد دفتر گفت نسترن خیلی اذیتم میکنه اصلا درک نداره و حرفای این مدلی . تازه داره شغل عوض میکنه خورده به این گرونی دستش تنگ شده . خیلی به مشکل خوردن با خانومش . حرفاشو زد گفت توروخدا یکم باهاش حرف بزن . من گیر کردم بین خانواده خودم و فشار کاری و زنم از همه بدتر .

من و خانومش خیلی باهم صمیمی هستیم . گفت از تو حرف شنوی داره بگو یکم صبر کنه کار و بارم ردیف بشه

تازه داره خونه هم میسازه از اون طرف هم پول زیادی نیاز داره . موقتا طبقه بالای خونه پدر آقا زندگی می کنن

نیم ساعت ۴۵ دقیقه حدودا حرف زد بعد رفت . دفتر من یه جای شلوغه . طبقه همکف رو به خیابون از همه طرف دید داره . بعد اصلا بحث این حرفا نیست واقعا نوک سوزنی حرف و یا رفتار بدی بین ما نیست ما همگی یه خانواده ایم

سردفتر اسناد رسمی

چه ادم سمی هست

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

خواهر جاریم نمیدونم از کجا این اقا رو موقع خارج شدن از دفتر من دیده . رفته به خواهرش گزارش داده . اونم به برادرشوهرم گفته و ماجرایی درست شده که تموم شدنی نیست !

سردفتر اسناد رسمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر جاریم نمیدونم از کجا این اقا رو موقع خارج شدن از دفتر من دیده . رفته به خواهرش گزارش داده . او ...

ای وای چه بی فرهنگ

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

اگه روابطتون خانوادگیه... حتما همسرتون از این رابطه خانوادگی خبر داره... همسرت با برادر شوهرت حرف بزنه... اینجور تمام سو تفاهم ها از بین میره🤍

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

البته که شوهرم کاملا به من اطمینان داره . گفتم خانوادگی رفت و آمد داریم اصلا یه ذره فکر هیچکدوممون سمت دیگه نمیره ولی این دختره ی عوضی لاشی بودن رو به تهش رسونده . من به شوهرم گفتم آره علیرضا اومده بود دفتر میخواست با نسترن حرف بزنم خودش اومددوسط حرفم ک خب دیگه اون بهرتو اعتماد کرده حرفشو گفته نمیخواد ب هرکسی بگی که چی گفته

سردفتر اسناد رسمی

از اول که اینا نامزد کردن تلاش کرد پای برادرشوهرم رو ازرتمام جمع ها و دوستی ها و مهمونی های خانوادگی قطع کنه . حالا الان زنگ زده به برادرشوهرم گفته دیدی گفتم خوشم نمیاد از این دوستی ها . فلانی تو دفتر زنداداشت چیکار داشته اون موقع ظهر اخر وقت تنهایی از دفترش درمیومده . برادرشوهر کودن من رفته به باباش گفته پدرشوهرم زنگ زده بهدشوهرم ک ماجرا چیه

نمیدونم چطوری تعریف کرده چی گذاشته روش ک برادرشکهرم مثلا غیرتی شده روی من ترسیده یه وقت حرف درنیارن برامون

سردفتر اسناد رسمی

ی چیزی بگم روابط جاری ها خوب یا بدش بستگی ب مادرشوهر و شوهر و برادرشوهر داره

مثلاً مادرشوهر من ابدا نمیزاره جاری بی احترامی کنه یا من سریع وارد عمل میشه و تذکر میده ماهم حد خودمونو میدونیم

در این مورد هم از برادرشوهر هم شاکی باش برادرشوهرت باید جلو زنشو بگیره ی کلمه میگفت ب ما مربوط نیست جاری هم مینشست سر جاش

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

خواهر جاریم نمیدونم از کجا این اقا رو موقع خارج شدن از دفتر من دیده . رفته به خواهرش گزارش داده . او ...

گلم کاش خودت قبول نمیکردی، من میفهمم که اون آقا برا کمک گرفتن از شما اومده دفترتون، اما متاسفانه اینجا ایران هس، هرچقد هم حتی از قشر تحصیلکرده و باکلاس هم باشین، این جور قرارها، سریع به یک سوژه ی گنده تبدیل میشه، برا شوهرت توضیح بده تا سوتفاهم نشه، حتی دفترت اگه دوربین داره، اونم برا شوهرت نشون بده، اما ازاین به بعد همچین ریسک هایی نکن، ضمنا تو زندگی و مشکلات خانوادگی هیچ کس هم نظر نده،حتی اگه خودشون خاستن، وارد بحث هاشون نشو، گفتن، بگو ببخشید من نمیتونم دخالت کنم، شوهرم هم خوشش نمیاد از این جور مسائل،برا اینکه بعدا پای تو هم گیر خاهد افتاد، از کجا معلوم که دخترعمو شوهرت، ببخشید بهت شک نکنه که بین شما و شوهرش ارتباطی وجود داشته باشه