2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی شده چرا فکر خودکشی میکنی

خیلی ساله فکر میکنم ولی فقط به خاطر مامان وبابام تمومش نمیکنم تاحالا تا پاش رفتم تا نصف راهم رفتم اخرش پشیمون میشم

پشت کنکورم میدونم امسالم اون چیزی که میخوام نمیارم و خانواده ام خیلی بهم امید دارن ولی اوضاع من چی خراب من چجوری زنده باشم با این عذاب وجدان نه خودم از زندگیم خیری دیدم نه اونا از من من تک فرزندم کل امیدشون به منه کل زندگیشون و وقف من کردن تو زندگیم چیزی کم نداشتم اونا برام صدشونو گذاشتن ولی من چی حتی نتونستم برای خوشحالیشون یه داشنگاه قبول بشم دقیقا پارسال داره تکرار میشه دیگه خستم از این چرخه همش شکست همش نرسیدن

خیلی ساله فکر میکنم ولی فقط به خاطر مامان وبابام تمومش نمیکنم تاحالا تا پاش رفتم تا نصف راهم رفتم اخ ...

خب ازاد میخونی حتما که نباید قبول شی

بعدشم ازکجا میدونی درنمیای خدارو چه دیدی

:))

خب ازاد میخونی حتما که نباید قبول شیبعدشم ازکجا میدونی درنمیای خدارو چه دیدی

نمیتونم پول ازادو ندارم من تیزهوشان درس خوندم یه عالمه هزینه کردم تهش برم ازاد یه بار یه سفر ترفتم گفتم کنکور دارم بیرون نرفتم گفتم کنکور دارم بازار نرفتم گفتم کنکور دارم کنکور هم که هیچی نه به خودم رسیدم نه به کنکور اصلا انگار بلد نیستم زندگی کنم

نمیتونم پول ازادو ندارم من تیزهوشان درس خوندم یه عالمه هزینه کردم تهش برم ازاد یه بار یه سفر ترفتم گ ...

وضعیت همه کنکوریا همینه مقصر تو نیستی

اگه الان خودکشی کنی اتفاقای خوبی که قراره تو اینده برات بیوفتنو از دست میدی

وضعیت همه کنکوریا همینه مقصر تو نیستیاگه الان خودکشی کنی اتفاقای خوبی که قراره تو اینده برات بیوفتن ...

میدونم ولی اگه کنکور قبول نشم اتفاق خوبی هم قرار نیست بیوفته میدونم زندگیم سیاه میشه اصلا میره تو یه مسیر دیگه من این زندگیو نمیخواستم اصلا نمیدونم چی شد که بهداینجا رسیدم

میدونم ولی اگه کنکور قبول نشم اتفاق خوبی هم قرار نیست بیوفته میدونم زندگیم سیاه میشه اصلا میره تو یه ...

مثبت فکر کن اگه تو تلاشتو کردی قبول میشی

بعدشم امسال نشد سال بعد هست بهتر میخونی

خودکشی هیچ بخششی نداره... گناه کبیرس

کلا نابودیه انسانو در پی داره و کل اعمالش و دو دنیا...

و عذاب الهی همیشگی داره

بدترین فکر ممکنه

از چاله به چاه بی بازگشت افتادنه

ته نابوودیه یه انسان

شیطانو لعنت کنید چون عاقبت خوشی نداره اصلا

فکرم حتی بهش گناهه چه برسه انجامش

. آقاهستم

میدونم ولی اگه کنکور قبول نشم اتفاق خوبی هم قرار نیست بیوفته میدونم زندگیم سیاه میشه اصلا میره تو یه ...

خواهر شما چقدر منی درس تمام دار و ندار وزندگی وهویت وشناسنامه ام بوداسممو میاوردن به گفته بقیه اولین چیزی که تو ذهنشون میومد درس عالی بود که داشتم از تمام خوشیام بخاطردرس گذشتم یه معلم دلسوز ولی ندونست چطور دلسوزیشو بیان کنه تو یه حاات استرس بسیارشدیدوعجیبی گفت تو هیچی نمیشی برو دنبال کارآزاد هرچی تلاش کنی نمیرسی همونجا پنیک کردم و دچارحمله عصبی شدم بعدش دیگه نسبت به درس بیخیال وبی انگیزه شدم و علارغم خرج سنگین....icon

خودکشی هیچ بخششی نداره... گناه کبیرسکلا نابودیه انسانو در پی داره و کل اعمالش و دو دنیا...و عذاب اله ...

خودمو زیاد با اینکه گناه هست و خانواده ات گناه دارن قانع کردم ولی اگر حتی حتی یه نقطه مثبت تو زندگیم بود بهش فکر نمیکردم

خودمو زیاد با اینکه گناه هست و خانواده ات گناه دارن قانع کردم ولی اگر حتی حتی یه نقطه مثبت تو زندگیم ...

ته نابودیه ته تهش. و هیچ بازگشتی نداره

عذاب وحشتناک ابدی داره

خدا از این نمیگذره

از چاله به چاه عمیق و بی بازگشت افتادنه

انگار ابروشو بخواین درست کنید میزنید چشمشم کور میکنید

کار شیطانه

امید و توکل به خدا داشته باشید و ایمان به خدا

همه درها بسته نیست

اون در بازو پیدا کنید

راه خلاصی خودکشی نیست

برعکس راه نابودیه...

راه خلاصی امید و توکل و ایمانه