o_omoon مدیر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 428 عنوان بیاید😂 | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 23 پست همسایه طبقه پایین ما یه خانم میانساله با شوهرش و دو تا پسر مجردشبعد با اینکه ما خونمون ۷ واحد داره همش زنگ میزنه مامانم با مامانم حرف میزنه و بعضی وقتا در مورد برق آپارتمان و این چیزای خونه به مامانم زنگ میزنه میپرسهمن نمیدونم چرا گیر داده به ما 😐😂 دیروز | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
o_omoon مدیر استارتر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 428 چی میخوای بشنوی؟؟حتما میخواد بیشتر اشنا بشه بیان واسه خواستگاری شما😂😂 باش
o_omoon مدیر استارتر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 428 آش بپز ببر براشون خخخخخ وای نهههه من منظورم اینه سه هفته هست اومدیم این خونه گیر داده مامانم برق میره زنگ میزنه مامانم آب قطع میشه همینطور بابا خب ما چیکار کنیم مگه ما تعمیرکار و لوله کش هستیم😐
o_omoon مدیر استارتر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 428 ب شوخی 😂 نهه😂آخه برق و اب میره به مامانم زنگ میزنه هی میگه آره نمیدونم چرا اینطوری شده و اینا د اخه مگه ما تعمیرکاریم یا لوله کش هستیم
تیتییی عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1398 وای نهههه من منظورم اینه سه هفته هست اومدیم این خونه گیر داده مامانم برق میره زنگ میزنه مامانم آب قط ... شوخی کردم گفتمگناه داره تنهاست بزارید زنگ بزنه پروف خودمم.
o_omoon مدیر استارتر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 428 شوخی کردم گفتمگناه داره تنهاست بزارید زنگ بزنه پسرش مدیر ساختمونه بابا پسر خودتتتتت مدیر ساختمونه از خودش بپرس😂😂😂
تیتییی عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1398 پسرش مدیر ساختمونه بابا پسر خودتتتتت مدیر ساختمونه از خودش بپرس😂😂😂 آخی بنده خدااااا پروف خودمم.