خانم های محترم که بچه دارید اگه بچتون حرف نمی زنه حتما ببرید دکتر مغز اعصاب و گفتار درمانی تا حرف بزنه به حرف اطرفیان گوش ندید که میگن گفتار نبر و دکتر نبر چون خودتون ضرر می کنید
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بچه ی5سالش هنوز درست حرف نمیزنه به هیچ صراطی هم مستقیم نیست که بچشو ببره گفتار درمانی میگه تو جمع باشه خوب میشه🤕و بچه هم تو جمع بلد نیست بازی کنه چون نمیتونه خواستشو بیان کنه و قهر میکنه....
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
حتما بچه هاتون ببرید گفتار درمانی خدا شاهده تبلیغ نیس دکتر محمود رضا اشرفی تو تهران خیلی خوبه مغز اعصاب آمپول میده و در کنار گفنار درمانی راه میوفته برنامه دکتر دکتر از بازار دانلود کنید وقت بگیرید ازش