سمابانوss مدیر استارتر عضویت: 1405/03/19 تعداد پست: 8 عنوان عمل بینی 268 بازدید | 52 پست خانوما بنظرتون بینی من عمل لازم داره؟ امروز | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنبلللل عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 2489 یکماهه عمل کردم حالم از هرچی عمله بهم میخوره من بینیم سه بار شکسته بود وگرنه دست نمیزدم بهش
moorchekhanoom عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 99 یکماهه عمل کردم حالم از هرچی عمله بهم میخوره من بینیم سه بار شکسته بود وگرنه دست نمیزدم بهش من خیلی راضیم ۱ سال و ۳ ماهه که عمل کردم خیلی راضیم باز هم برگردم عمل میکنم خدا مامان بابامو خیر بده پول دادن عمل کردم پیش همون دکتری که دوستداشتم
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15431 یکماهه عمل کردم حالم از هرچی عمله بهم میخوره من بینیم سه بار شکسته بود وگرنه دست نمیزدم بهش چرا مگه چی شده خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
سمابانوss مدیر استارتر عضویت: 1405/03/19 تعداد پست: 8 یکماهه عمل کردم حالم از هرچی عمله بهم میخوره من بینیم سه بار شکسته بود وگرنه دست نمیزدم بهش چرا حالت بهم بخوره دکترت کی بوده کدوم شهر؟
تنبلللل عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 2489 من خیلی راضیم ۱ سال و ۳ ماهه که عمل کردم خیلی راضیم باز هم برگردم عمل میکنم خدا مامان بابامو خیر بده ... برا من پره های بینیم انگار یکی نیستبهم گفت بیا کورتون بزن ولی میگن غضروفو از بین میبره کورتوننمیفهمم واقعا باید چیکار کنم