2777
2789
خب یکماهه عمل کردی معلومه یکی نیست من بعد ۱ سال و ۳ ماه هنوز سمت راست ببینیم بادش نخوابیده تو که یکم ...

ببین من ۲۰روز عمل کردم

طبیعی ک یک بار زشت میشم یک بار خوشگل

همه میگن طبیعی حتی داداشم ک عمل کرده

یک بار میگم خوشگل شدم فرداش میزنم تو سرم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
برا چی بدتون اومده؟من دماغ بزرگی دارم و هیچ مشکلی ندارم و هیچ وقت فکر نکنم عمل کنم

اگه حالتون با اون چهره خوبه که عالیه

من اعتمادبهنفس نداشتم اطرافیان بیشعورم با قیافه های نکبت باری که داشتن دائم درحال تمسخر من بودن درحالی که اونا طبیعی اون شکلی بودن من بعد از دو سه بار شکستگی یکم قیافم بهم ریخته بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من ۲۰روز عمل کردمطبیعی ک یک بار زشت میشم یک بار خوشگلهمه میگن طبیعی حتی داداشم ک عمل کردهیک بار ...

من الان بعد ۱ سال و ۳ ماه هنوز همین جوریه ولی با تفاووت کمتر و ریز تری و باد هم هنوز داره یچیز عادیه بینی عمل شده کلا بعد ۲ سال شکل اصلی و ابدیشو نشون میده قبل اون همش سواستفاهم

من الان بعد ۱ سال و ۳ ماه هنوز همین جوریه ولی با تفاووت کمتر و ریز تری و باد هم هنوز داره یچیز عادیه ...

وای چه خوب تو رو پیدا کردم

ببین میشه الان وزن یک کیلو بلند کنم

ببخش دوستم تا کی باید طاق باز بخوابم

وای چه خوب تو رو پیدا کردمببین میشه الان وزن یک کیلو بلند کنمببخش دوستم تا کی باید طاق باز بخوابم

وزن یک کیلو آره اما بیشتر نه نباید بهت فشار وارد بشه سرت رو هم اصلا اصلا بیشتر از چند ثانیه خم نگهندار و فعلا باید طاق باز بخوابه حداقلش تا ۴ ماه بعد عملش بعدا میتونه راحت بخوابه

به نظرم وقتی داری میپرسی یعنی خودت باهاش مشکل اساسی نداری فقط ذهنت و درگیر کرده

تحت تاثیر اثر دسته جمعی قرار نگیر

من خودم عمل کردم ولی به شددددت مصمم بودم چون بینی من افتضاح بود خدا ام میومد پایین میگفت خوبه عمل میکردم

شما به دل خودت ببیین چیه

وزن یک کیلو آره اما بیشتر نه نباید بهت فشار وارد بشه سرت رو هم اصلا اصلا بیشتر از چند ثانیه خم نگهند ...

مرسی عزیزم

من ظرف شستنی هم سرم بالا ولی گاهی موقع غذا میارم پایین

غذا رو چیکار کنم اون سخته