2777
2789
عنوان

و امّا

56 بازدید | 10 پست

و امّا هیجده سالگی..

سنی که فکر کردم وقتی بهش رسیدم دیگه کنکور اردیبهشت ( همون فرهنگیان) رو دادم و غول مرحله آخر فقط سراسری مونده

اما قسمت یه جوری دیگه برام نوشت.که هنوز درگیر باشم

۸ تیر میان کودک دیروز و رویاهای فردا ۱۸ سالگی مو در آغوش میگیرم

خانواده عرض کردن امشب دیگه وارد ۱۸ سالگی میشه ن فردا برا همین الان تایپک زدم..

ازتون نصیحت می خوام اگر برگردین تو سن من چیکارا می کنید؟( می دونم سن خاصی نیست و برام پی پی نکردن ولی خب بلاخره تو ذهنمون بزرگش کردن🤣💔)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولدت مبارک❤️

من اگه برگردم واسه چیزایی که هنوز آمادگیشو ندارم عجله نمیکنم و به خودم فرصت میدم

سخت نمیگیرم و کامل گرایی رو میذارم کنار

بیشتر بیرون میچرخم و سعی میکنم خودمو خوشحال کنم و هرطور هست شاد زندگی کنم

خاطره قشنگ ثبت کنم

عکس و فیلم قشنگ زیاد از خودم بگیرم

کتاب بیشتر بخونم چه رمان و چه آموزنده از هر نوعی

امیدوارم همیشه موفق باشی✨

ببین قید هر چی نر و مرد و عشق و رابطه و چت و لاس و چرت و پرت و اینا رو بزن اینا همش سرابه ک جوونیت رو میبره

شده گدایی کنی درس بخون خوبم بخون مستقلللل باش موقعیت اجتماعی داشته باش ازت خواهش میکنم گول عشق و عاشقی و چرت و پرتا رو نخور رو خودت سرمایه گذاری کن همون پولی ک میخای بدی کاسه بشقاب جهیزیه رو کنکور هزینه کن کم کم ی پرستار معلم بشو یا لول های بالاتر

تا میتونی تنهایی زندگی کردن رو یاد بگیر

شما از خدا بخواه سلامتی کوچولوم رو ب من گوش نمیده میگه گناهکاری ....

اگه بر مگیشتم عقب پول تو جیبیامو پس انداز میکردم ( مجردی و دانشگاه خییییلی خرج میکردم ) همرو برا الانم طلا میخریدم _ درس بیشتری میخوندم سفتو سخت درس میخوندم الان خداروشکر شاغلم رسمی ام ولی برا پزشکی سفتو سخت میخوندم _ همه استرسامو دور میریختم از ۱۸ سالگی دچار استرس و اضطراب شدم همش فکرای چرتو مرت بهترین سالای زندگیمو با فکر الکی گذروندم الان بیشتر از ۱۶ سال از ۱۸ سالگیم میگذره! حتما یه حرفه ی درست حسابی را ساپورت مالیم علاوه بر درسم یاد میگرفتم اون موقع فکر میکردم دیره ولی الان با این سنم میبینم دیر نبوده و من میتونستم الان خیلی پولدار تر میبودم

ببین قید هر چی نر و مرد و عشق و رابطه و چت و لاس و چرت و پرت و اینا رو بزن اینا همش سرابه ک جوونیت ر ...

اره من اهمیتی به عشق و اینا نمی دم.. تا حالا هم وارد رابطه ای نشدم

راجب درس هم دارم تلاشمو می کنم تا ببینم خدا چی می خواد