2777
2789
عنوان

بدنام

44 بازدید | 18 پست

خوبه دیگه

خراب بودن هم قشنگ شد

یه دختر گوگولی که طفلی همه دارن بهش ظلم میکنن

اون هیچ گناهی نداره رفته تو زندگی مرد متاهل

هیچ گناهی نداره پسر کوچیکتر از خودشو گول زده

هیچ گناهی نداره واسه یه مرد جا پدرش لوندی کرده

خیلی هم مظلوم واقع شده

چقدر راحت دارن ذائقمون رو عوض میکنن

قبلا درخواست همه کاربرها قبول میشد و تا جایی که میتونستم کمک میکردم بخاطر ایجاد مزاحمت های مکرر برخی آقایون نامحترم، هیچ درخواستی پذیرفته نمیشه. سوالی در رابطه با کنکور داشتید توی یکی از تاپیک هام پیام بذارید حتما جواب میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قسمت ۱۲ نیومد ن؟

اومد

قبلا درخواست همه کاربرها قبول میشد و تا جایی که میتونستم کمک میکردم بخاطر ایجاد مزاحمت های مکرر برخی آقایون نامحترم، هیچ درخواستی پذیرفته نمیشه. سوالی در رابطه با کنکور داشتید توی یکی از تاپیک هام پیام بذارید حتما جواب میدم

سریال چرت و بهدرد نخوریه

اون که بله

ولی اینکه چقدر همه چی داره عادی سازی میشه هم خیلی موضوع بدرد نخوریه

دقیقااااا

از همه ی این مرداهم به نفع خودش استفاده کرده لذتشو برده

ولی فقط قسمتای سخت و منفیش رو مرور میکنه

خب نمیرفتی نمیکردی اینکارو

میرفتی یجای دیگه باحقوق کمتر کار میکردی ولی عذت نفست رو حفظ میکردی

ن ب اون اوول زندگیش

ن ب حالا

یه حد وسط هم بین این دوتا هست ک هم زندگیت بچرخه هم دست ب هرکاری نزنی

دختره اشغاله والا،جالبه از همه هم طلبکاره خودشو خوب میدونه

یه لحظه هایی خود من دلم براش میسوزه

بعد به خودم میام فکر میکنم میفهمم چه بلایی سر مغزم داره میاد

اره من همیشه دلم واسه زن اون عوضی میسوزه

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

دقیقااااااز همه ی این مرداهم به نفع خودش استفاده کرده لذتشو بردهولی فقط قسمتای سخت و منفیش رو مرور م ...

اوهوم