2777
2789
عنوان

دوران عقد

228 بازدید | 45 پست

سلام دوستان

من دوماهه ک عقد کردم...

تو این مدت همسرم ازم رابطه ی کامل خواستن ولی من گفتم الان امادگیشو ندارم

میدونم این مسئله کاملا شخصیه ولی من واقعا نمیدونم چی درسته...از ی طرف میگم دیگ همسرمه و خب حقشه و دوره ی این حرفا گذشته از طرفی میگم نکنه پشیمون شم....نمیدونم باید چیکارکنم😑😑

تو دوران عقد اصلا جایز نیست چون دوره اشنایی ممکن خدای نکرده اتفاقی بیوفته و پشیمون شی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو دوران عقد اصلا جایز نیست چون دوره اشنایی ممکن خدای نکرده اتفاقی بیوفته و پشیمون شی

دوره اشنایی دوران نامزدیه

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد

بخوام از تجربه خودم بگم

بعد ۶ ماه از عقد قبول کردم چون نمیتونستم دیگ بهش ن بگم

و مثل تو اصلا آمادگی نداشتم اولاش

اما مثل متأهلا ک خونه خودشونن هر وقت خاست و منظم باشه و اینا نیست در حدی ک ماهی یک بار باشه

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

منم ۱ سال و نیمه عقدم

ازم میخواست ، خودمم مشکلی نداشتم ولی هرچی تلاش میکردیم نمیشد😂😂

تقریبا ۵ الی ۶ ماه بعد عقدم شد بلاخره😂

هر دو راضیم الان ، اون ک خیلی بیشتر😂😂

از دوستا و آشناهام هم همه توی عقد رابطه کامل دارن

هواستو جمع کنی مشکلی نیست

چند سالته؟