2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 45 پست
تو دوران عقد اصلا جایز نیست چون دوره اشنایی ممکن خدای نکرده اتفاقی بیوفته و پشیمون شی

دوران عقد دوران اشناییه؟؟؟؟ کجاها زندگی میکنید مگه شماها که حتی اینمنمیدونید ؟؟؟؟ زنشه ! زنو شوهر عقدی شرعی قانونی عرفی هستن اشنایی متل قبل عقده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی فقط گیر یه بزن برقصی؟ نخواد واست جشن بگیره چی؟ میدونی ک الان قانونا هم حق با اونه ها

اره میدونم

نه منظورم عروسی نیس اصلا میگم یکم زمان بگذره بعدش باخیال راحت و بدون شک بخام اینکارو کنم

بخوام از تجربه خودم بگمبعد ۶ ماه از عقد قبول کردم چون نمیتونستم دیگ بهش ن بگمو مثل تو اصلا آمادگی ند ...

دقیقا

من که بعدش خمار شدم همش نیاز دارم😂ولی نهایتا هفته ای یه بار میشه خیلی کمه

دوران عقد دوران اشناییه؟؟؟؟ کجاها زندگی میکنید مگه شماها که حتی اینمنمیدونید ؟؟؟؟ زنشه ! زنو شوهر عق ...

اره حقشه ولی فردا اومد گفت نمیخوامت اله بله اونموقه خوبه؟

نمیتونه عروسیشو زود بگیره

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
منم ۱ سال و نیمه عقدم ازم میخواست ، خودمم مشکلی نداشتم ولی هرچی تلاش میکردیم نمیشد😂😂تقریبا ۵ الی ۶ ...

۳۰

اهوم منم میگم حداقل ۶.۷ماه بگذره بعد ولی همسرم مدام میگه

دقیقا من که بعدش خمار شدم همش نیاز دارم😂ولی نهایتا هفته ای یه بار میشه خیلی کمه

کمه زیاد باشه سخته تو عقد چون جای خاصی ندارین

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

ببین عزیزم الان وقت شناخت و پشیمونی نیست شما زنشی چه پشیمون شی چه نشی خدایی نکرده باید طلاق بگیری اونم وقتی طلاق بگیری آش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته میگن زن طرف بوده،قبلش اژلاعات کسب کن که بارداری اتفاق نیوفته،وگرنه به نظرم مانعی نداره هیچ اتفاقیم نمیوفته،بعدم هرچیزی تا ذوقشو طرف داره جذابه ممکنه خودش یه راهی پیدا کنه که حسشو کنترل کنه بعدها تایپیک بزنی شوهرم سمتم نمیاد از لحاظ جسمی روحی بهم نیاز نداره