2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خیلی التماس کرد فرصت بده اطمینانتو جلب کنم دیگه گوشی دست تو...ولی خواهر چقد میشه اطمینان کرد... ...

خودتو نباز الان اولاشه هنوز نمیتونی تصمیم بگیری

به خودت فرصت بده

به همسرت بگو که فعلا نمیتونی ببخشیش و نیاز به فرصت داری اونم اگه بتونی خواهی بخشیدش

یه مدت سکوت کن

بزار انتظار بکشه

وقتی تونستی به خودت بیایی با شرط و شروط جدید دوباره برگرد به زنگیت

میگم ابجی بنظرت میشه گفت شاید بد هم نباشه این اتفاقها ک یه تکونی بخورن قدر زندگیشونو بیشتر بدونن...ی ...

به نظرم حتما یه فرصت بهش بده ولی الان به روی خودت نیار،

بله گاهی انسانها نیاز به یه تلنگر دارن، هرچند تاوان بعضی چیزا سخته، میدونم الان فکر میکنی ازش متنفری و دنیا به آخر رسیده ولی اگه واقعا همسرتون دوست داشته باشی و همسرت جبران کنه بعد مدتی زندگی جریان عادی رو پیش میره ، شاید همسرت تو ذهن شما به جور دیگه بسه ولی همینها خودش بزرگ شدن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بخدا سخته عزیزم..میدونی ب تمام لحظاتی فکر میکنی ک جواب تلفنتو نداده و با اون ساعتها حرف مفت زده

واقعا خیلی سخته و الان طبیعیه شما هر چقدر که بهش فکر کنی و حالت بدن بشه، ولی به مرور اینا کمرنگ میشه اگه نخوای ترکش کنی،

شما سه تا بچه داری، واقعا بچه ها گناه دارن.

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
واقعا خیلی سخته و الان طبیعیه شما هر چقدر که بهش فکر کنی و حالت بدن بشه، ولی به مرور اینا کمرنگ میشه ...

میدونی چی آزارم میده خیلی زیاااد....اینکه دختره مدام گفته بود بابایی کجایی؟بابایی بغل...بچه هام بابا صداش میکنن میگم کاش میشد یه چاقو بردارم تیکه تیکش کنم ک اسم بابا رو اینطور ب لجن کشیدن...