2777
2789
عنوان

دلم گرفته

111 بازدید | 23 پست

شوهرم با هر دعوا میگه میبرمت خونتون و..

و منم کسی پشتم نیس با خانوادمم انچنانی رابطه خوبی ندارم بخاطر یه مسائلی .. واقعا نمیدونم چیکار کنم

ففط دلم میخاد بمیرم و راحت شم از این زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داری؟فکر کنم فهمیده خانوادت پشتت نیستن داره سو استفاده میکنه

نه ندارم . اره میدونه جز خودش کسی نمونده برام .. حالت عادی خیلی خوبع رفتارش حرفاش.. ولی وقتی بحثمون میشه ....💔

مشکلات جزئی.. برا هرچی بحثمون شه حرفشو میزنه ک میبرمت خونتون و...

بنظرم غرورتو حفظ کن اگر فکر میکنی الکی میگه خودتو پر قدرت نشون بده بگو خودم میرم جلوش گریه نکن زیاد و ضعف نشون نده مردا از زنای ضعیف خوششون نمیاد

و تا جایی ک میتونی باهاش بحث نکن عزیزم

ولی اگر فکر میکنی حرفش جدیه و واقعا میگه بری خونه بابات ک نمیدونم ب نظرم بستگی داره موضوعش چی باشه

بنظرم غرورتو حفظ کن اگر فکر میکنی الکی میگه خودتو پر قدرت نشون بده بگو خودم میرم جلوش گریه نکن زیاد ...

حرفش جدیه کاملا.. هربار سکوت میکنم تا جدیترش نکنه

.. موضوعی خاصی نیست .. مثلا دو روز پیش رف پیش دوستش شب رفت گف میخابم همونجا .. گفتم نخاب برگرد اگ دیر وقتم بود .. سر همون بحث شد و میگه از تو نباید بپرسم کجابرم چیکار کنم و ...

اخرشم همون حرفای همیشگیش و وسایلتو جم کن اومدم میبرمت خونتون خسته شدم و ..

حرفش جدیه کاملا.. هربار سکوت میکنم تا جدیترش نکنه.. موضوعی خاصی نیست .. مثلا دو روز پیش رف پیش دوستش ...

ای بابا 😔😔 خواهر دل هممون خونه از مردا

خدا عاقبت بخیرش کنه

واقعا راست میگی خب آدم دلش میگیره