2777
2789

چرا اول با آب شیلنگ میگیرم رو هرجای جونور هست این پشه کوره ها برن ،دور شن

بعد در صدم ثانیه کارامو میکنم

همزمان با آب شیلنگ حواسم هست پشه کوره ای سمتم نیاد

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اول با آب شیلنگ میگیرم رو هرجای جونور هست این پشه کوره ها برن ،دور شن بعد در صدم ثانیه کارامو می ...

اگه بیاد چیکار میکنی؟ من صورتم با صابون شستم ولی همش فکرم اینه پشه نشسته رو مدفوع خورده به صورت من صورتم کثیفه اه

اگه بیاد چیکار میکنی؟ من صورتم با صابون شستم ولی همش فکرم اینه پشه نشسته رو مدفوع خورده به صورت من ص ...

ی آبی میزنم صورتم

دلت پاک باشه، مدفوع هم از شکم خودت دراومده

خدایا چی دارم میگم؟ 😂😂😂😂😂

یعنی این همه خشره تو سرویس بهداشتی شما هست؟!!یه سم کامن بخر بریز یه مقدار داخل چاه دستشویی ته دو سه ...

دسشویی های تو حیاط و فضای باز میان

یعنی این همه خشره تو سرویس بهداشتی شما هست؟!!یه سم کامن بخر بریز یه مقدار داخل چاه دستشویی ته دو سه ...

یدونه هست اینقدرم وزه هست نمیدونیم کجا هست رو صورت هیچکسم نشسته تا حالا فقط من میدونه وسواسم میاد، تازه شک کردم نکنه پشه نبوده سوسک ریز بوده دیگه بدتر

میخوام گریه کنم

یدونه هست اینقدرم وزه هست نمیدونیم کجا هست رو صورت هیچکسم نشسته تا حالا فقط من میدونه وسواسم میاد، ت ...

این سمی که گفتم رو حتما بخر استفاده کن. خیلی عالیه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ی آبی میزنم صورتم دلت پاک باشه، مدفوع هم از شکم خودت دراومده خدایا چی دارم میگم؟ 😂😂😂😂😂

واقعا آب میزنی؟ من میگم نکنه شاید پشه نبوده سوسک ریز بوده، اونو دیگه چیکار کنم😭😭

😭😭😂😂😂 اره بابا تمیزه

واقعا آب میزنی؟ من میگم نکنه شاید پشه نبوده سوسک ریز بوده، اونو دیگه چیکار کنم😭😭 😭😭😂😂😂 اره با ...

بابا اذیت نکن خودتو

اگر اینطوری حساب کنی ماده اولیه خیلی از غذا ها و نمیشه بخوریم

ول کن ی اب کافیه 🤣

بابا اذیت نکن خودتو اگر اینطوری حساب کنی ماده اولیه خیلی از غذا ها و نمیشه بخوریم ول کن ی اب کافیه � ...

ممنون عزیزم کمک کرد بهم، فقط اینکه ممکنه سوسک ریز باشه خیلی رو مهمه 😵💫😵💫😵💫😵💫 ممنون❤️