2777
2789
عنوان

باربری

| مشاهده متن کامل بحث + 4012 بازدید | 41 پست

بهترین باربری تهران

عنوان یک شرکت باربری تهران، دلسوزانه به مشتریان خود توجه می کنیم و برای خدمات متعدد مربوط به باربری مانند بسته بندی، حمل و نقل و چیدمان با روشهای تماماً اصولی مجدانه تلاش میکنیم.برای بسته بندی از لوازم بسیار با کیفیت استفاده مینماییم. برای راحتی شما عزیزان در باربری.

یک سامانه حمل بار و باربری آنلاین است و تمام آنچه را برای اثاث‌کشی بی‌دغدغه نیاز دارید برایتان فراهم می‌کند. در نوبار به راحتی می‌توانید ماشینی متناسب با بارتان درخواست دهید یا برای روز موردنظرتان کامیون باربری، وانت یا نیسان رزرو کنید.

بهترین باربری در تهران را از ما بخواهید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. ما دیروز اسباب کشی کردیم و با توجه به نظرات دوستان نی نی سایت از باربری نایس با شماره 22144860 که این همه تعریف کرده بودن، متاستفانه استفاده کردیم. طی 2 بار تماسی که با باربری داشتیم؛ قرار بود بابت یخچال، طبقه ای 50 تومان گرفته بشه ولی در ادامه، گفتن ورودی 50 و مبلغ به 120 افزایش پیدا کرد. کارگرها انقدر لفتش دادن که بیشتر از 2 ساعت طول کشید و در آخر هم مجبور شدیم یه نیسان بگیریم و جالبتر اینکه نیسان با اسنپ، فقط 58 هزار تومن ازمون گرفت ولی این دوستان، در نهایت یه فاکتور 5 میلیونی بهمون دادن و مجبورمون کردن پرداخت کنیم در صورتی که ما بوفه و کنسول و خیلی چیزهای دیگه رو نداشتیم. (فاصله دو مسیر فقط 1 خیابون بود و هر دو طرف آسانسور داشتن)

من احتمال میدم که خود این آقایی که گویا سرهنگ بازنشسته هم هستن، بسیار دروغ گو و بدقول تشریف دارن چون بعد از اینکه کارگرها بارها رو بردن، شروع کردن به دبه کردن .

به هیچ عنوان با نایس بار اعتماد نکنید چون ظاهرا بیشترین ورودی مختص همین سایت هست که خودشون کامنت گذاشتن و متاستفانه من با اعتماد به کامنت ها این باربری رو انتخاب کردم و خیلی پشیمونم . 

چون خیلی بیشتر از عرف پول گرفتن و هم گوشه یخچالم ضربه دید.

نایس بار = کلاهبردار

عزیزم چند ماه پیش خوهرم عروسی کرد برای زندگی رفتن شمال باربری نایس بار جهیزیشو بردن شمال همشو صحیح و سالم تحویل دادن خیلی راضی بود چون همش استرس داشت وسیله هاش بشکن چون نکه وسیله هاشم نو وتازه بودن

دقیقا منم وسایلم رو از تهران بردم شمال خیلی نگران باربری بودم که کدومو اتخاب کنم.. دوستم پیشنهاد داد برای باربری شمال و مازندران از تک بار پارسیان استفاده کنم واقعا عالی بود خداروشکر راضی بودم لینکش رو برات میزارم

https://takbarparsian.ir/amp/باربری-شمال-و-مازندران/

با سلام میتونید به باربری نیک بار تهران اعتماد کنید سرویس دهی به تمام نقاط تهران و بسته بندی لوازم و اثاث منزل بهتر از ظریف بار ؛ با یکبار ارائه سرویس از ما به جمع مشتریان همیشگی ما بپیوندید

۰۲۱۲۲۱۱۸۹۶۰

مدیریت باربری ۰۹۱۲۹۶۲۷۳۰۷

اینم ادرس سایت اینترنتی