سلام. ما دیروز اسباب کشی کردیم و با توجه به نظرات دوستان نی نی سایت از باربری نایس با شماره 22144860 که این همه تعریف کرده بودن، متاستفانه استفاده کردیم. طی 2 بار تماسی که با باربری داشتیم؛ قرار بود بابت یخچال، طبقه ای 50 تومان گرفته بشه ولی در ادامه، گفتن ورودی 50 و مبلغ به 120 افزایش پیدا کرد. کارگرها انقدر لفتش دادن که بیشتر از 2 ساعت طول کشید و در آخر هم مجبور شدیم یه نیسان بگیریم و جالبتر اینکه نیسان با اسنپ، فقط 58 هزار تومن ازمون گرفت ولی این دوستان، در نهایت یه فاکتور 5 میلیونی بهمون دادن و مجبورمون کردن پرداخت کنیم در صورتی که ما بوفه و کنسول و خیلی چیزهای دیگه رو نداشتیم. (فاصله دو مسیر فقط 1 خیابون بود و هر دو طرف آسانسور داشتن)
من احتمال میدم که خود این آقایی که گویا سرهنگ بازنشسته هم هستن، بسیار دروغ گو و بدقول تشریف دارن چون بعد از اینکه کارگرها بارها رو بردن، شروع کردن به دبه کردن .
به هیچ عنوان با نایس بار اعتماد نکنید چون ظاهرا بیشترین ورودی مختص همین سایت هست که خودشون کامنت گذاشتن و متاستفانه من با اعتماد به کامنت ها این باربری رو انتخاب کردم و خیلی پشیمونم .
چون خیلی بیشتر از عرف پول گرفتن و هم گوشه یخچالم ضربه دید.
نایس بار = کلاهبردار