2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 47 پست
منم همینو میگم بهش میگ دوسدارم بدونم

میدونی توام بهش بگو‌ ینی تو هیچیو از من قایم نمیکنی مگه میشه و همه چیزیو بمن مگه میگی  ،،بعدام مخوان بگن ما صاحبتیم نمیتونی دست از پا خطا کنی مردا زاتشون اینه ، ک قلدریه خودشونو ب زن نشون بدن 

ک خدایی خیلی بده ادم همش یکی ببینه بالا سرشه و همش ۶چشمی مواظبه طرفه 

ولی همین خود مردارو مواظبشون باشی چششونی همه جا میره واالا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی توام بهش بگو‌ ینی تو هیچیو از من قایم نمیکنی مگه میشه و همه چیزیو بمن مگه میگی  ،،بعدام ...

هیچوقت قبول نمیکنه کارش اشتباه میگ من همه چیو ب تو میگم تازه منم مقصر میکنه میگ مگ چیزی داری ک اینجور حساسی و دوسنداری من بدونم 

ツدختـــــری از جنـس غمツ:  
هیچوقت قبول نمیکنه کارش اشتباه میگ من همه چیو ب تو میگم تازه منم مقصر میکنه میگ مگ چیزی داری ک اینجو ...

بگو ن هیچم اینجوری نیست ،،زیادی گیردادن دوری میاره اینم بدون ، همیشه ادم ی وقتایی مخواد با دوستش یا فامیلش ی حرفای خصوصی بزنه و همه ادما ی حریمه خصوصی دارن ،،و خودتم داری ی فکر کن میفهمی،،

و ی چیره دیگه توام وقتی میره با کسی حرف بزنه گیر بهش بده یا با خانوادش همینجوری اذیتشش کن تا متوجه کارش بشه ک اشتباهه 

دو ساله

من الان ٧ ساله ازدواج كردم. شوهر منم اخلاقش اينجوريه تا حدى كه موقعى كه عقد بودم اون تهران بود من شهرستان پيش خانوادم بودم  اجازه نميداد برم خونه خواهروبرادرام  اگه هم ميخواستم برم بايد زنگ ميزدم ازش اجازه ميگرفتم 

ولى الان ٣-٤ ساله خيلى خوب شده بازم اجازه ميگيرم ولى گير دادناش كمتر شده 

بگو ن هیچم اینجوری نیست ،،زیادی گیردادن دوری میاره اینم بدون ، همیشه ادم ی وقتایی مخواد با دوستش یا ...

نمیده گوشیش دستم اگرم بده کلا همه چت و… حذف میکنه 

ツدختـــــری از جنـس غمツ:  
من الان ٧ ساله ازدواج كردم. شوهر منم اخلاقش اينجوريه تا حدى كه موقعى كه عقد بودم اون تهران بود ...

خوشبحالت عزیزم شوهر تو درک و فهم داره شوهر من انگار هیچی حالیش نمیشه وقتی بهش میگی اخلاقت اینجوره میگ دلیلش خودتی کارم ب جایی رسیده دیگ برام عادی شده ن میتونم ب کسی بگم. ک پشتم باشه ن میتونم خودم. کاری کنم ناچار ب سکوتم همین فقط 

ツدختـــــری از جنـس غمツ: