2777
2789
عنوان

دوستان

186 بازدید | 34 پست

سلام ، من مدتیه افکار خ.....دکشی به سرم میزنه، هیچ امیدی تقریبا به این زندگی نکبت بار ندارم ، تموم آرزو هام تبدیل شده به حسرت ، نه از خانواده خیری دیدم نه از جامعه ، اعصاب و روانم خرابه ، جایی رو هم غیر از اینجا ندارم که حرفم رو بزنم ، به نظرتون چیکار کنم ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتم ولی همشون فقط به دید یک مشتری که اومده جنس بخره به آدم نگاه میکنن، هیچکسی منو درک نمیکنه هیچ کس ...

ای بابا 🤕

مهران مدیری گفت : عاشق شدین؟ناصرملک مطیعی : عاشق شدن که مهم نیست .اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه؛عشق به قربون صدقه های اولش نیست؛به وایسادنای آخرشه .!

برادر عزیزم الان اوضاع جامعه به گونه ای هست اغلب حس تو رو دارن اما ناامید نباش به خدا توکل کن و از م ...

نمیتونم اینجوری زندگی کنم ، خیلی حالم بده و از زمین و زمان خسته ام

حتما برو تراپیست

به خودکشی اصلا فکر هم نکن

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اینا همشون فکر پولن ، هیچی براشون مهم نیست فقط میگن پول بگیریم طرف بره پی کارش

نه اینجوری هم نیست

برو پیش یه تراپیست خوب

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

فکر نکن هرکسی میاد توی این سایت خراب شده حتما نیتی داره ، شاید واقعا جایی غیر از اینجا نداره

من حرفی نزدم ک🥺

نود درصد مواقع زندگیم شجاع خلیل زاده بودم،عینک ب چش،خوشحال،گنگ😎ولی خو آفساید بوده🥴