2777
2789
عنوان

کیوسوئیچ بیکینی

337 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من میخوام واسه بیکینی لیزر کیوسوئیچ رو انجام بدم خپبه بنظرتون؟

میترسم تیره تر بشه😭

شما تجربه ای دارین؟

توی مشهد کلینیک خوبی سراغ دارین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلسه ای چقدره؟ اینجا جلسه ای 2 هست

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

من اینستا دیدم خیلیا راضی آن حالا نمیدونم تو واقعیت کسی آنجا م داده باشه اصلا، ولی میگن اوکیع خوبه خیلی راضی بودن ،و من چند تام. نمونه دیدم. میگن خیلی روشن میشه همین کلینیک ها ولی نمیدونم واقعی باشه یا نه من خودم میرم کلینیک برای لیزر موهای زائد خیلیا رو میبینم میان این لیزر روشن کننده و جوانساز بیکینی رو انجام بدن حالا اگه بد بود که کسی نمیاومد

تیرگی ژنیتیکی یا در اثر اصطکاک؟؟

من از وقتی مستمر شیو کردم تیره شد🤦🏻♀️ نمیدونم بره یا ن

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

میره اگه ارثی نباشه ، اصلا با شیو تیره نمیشه عزیزم

اتفاقا ژیلت واقعا مضخرفه ب معنای واقعی کلمه

کلی موی زیر پوستی و جوش دراوردم ک جای همشون موند و لک شد

جلسه ای چقدره؟ اینجا جلسه ای 2 هست

من با لیزر انجلا دکتر زنان یه حلسه رفتم جلسه ای دو تومن ولی میگن انجلا مناسب تیرگی نیست زیاد بیشتر جوانسازه

هنوز اینجا قیمت نکردم دنبال کلینیک خوبم

از کجا باید بدونم بخاطر ژنتیکه یا اصطکاک؟😭😂

پوست از مادر به ارث میرسه، از این طریق میتونی متوجه بشی ژنیتیکی هست یا خیر

اصطکاک هم در اثر پوشیدن لباس زیر تنگ به وجود میاد

البته عفونت و رطوبت هم یکی از علت هاش هست