یکی هست خیلی دوس پسر نیست ولی درارتباطیم چند وقته بی محلی میکنه کلی داستان ک حال ندارم همرو بگم.الان زنگ زدم رد داد خودش زنگ زد زد بعد ۵ مین.بعد قر زدم یکم ناراحت هستم ازش.بعد گفتم از دبروز تا الان کجا بودی گفت خونه فامیل گفتم انقدر اخه گفت اره گفتم صبح زنگ زدم ج ندادی گفت خاب بووم گفتم مگه ادم جایی میره صبح تا ظهر میخابه ی اس هم نباس بدی بعد گفتم ب حرفات اعتماد ندارم پیشت نیستم ببینم راست میگی یانه.قطع کرد روم اس داد زنگم نزن صد بار این حرفو زدیم زنگ نزن ولی برگستیم اینبار بش گفتم جدیه گفت اره حوصله تو ندارم😔😔😔زیاد منو جدی نمیگیره قبلا بهتر بود
ن میگم هیچ کار نمیکنه نگفتم برا اینا از اولم گفت ازدواجی نیست درکار گفت همینجوری بحرفیم
به هرحال نزار کنارت بزاره یکم ارزش خودت و بیار بالا پرتش کن از زندگیت بیرون
نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻
پسره خودش میگه زنگ نزن چه اسراری داری زنگ بزنی خودتو کوچیک کنی یعنی پسر قحطیه؟بگیر هم که نیست پس واسه چی میخاییش؟حتما سنش بالاست که حوصله نداره ولی درکل خوب نیست بیخیالش شو