2777
2789
عنوان

دوس پسر

149 بازدید | 33 پست

یکی هست خیلی دوس پسر نیست ولی درارتباطیم چند وقته بی محلی میکنه کلی داستان ک حال ندارم همرو بگم.الان زنگ زدم رد داد خودش زنگ زد زد بعد ۵ مین.بعد قر زدم یکم ناراحت هستم ازش.بعد گفتم از دبروز تا الان کجا بودی گفت خونه فامیل گفتم انقدر اخه گفت اره گفتم صبح زنگ زدم ج ندادی گفت خاب بووم گفتم مگه ادم جایی میره صبح تا ظهر میخابه ی اس هم نباس بدی بعد گفتم ب حرفات اعتماد ندارم پیشت نیستم ببینم راست میگی یانه.قطع کرد روم اس داد زنگم نزن صد بار این حرفو زدیم زنگ نزن ولی برگستیم اینبار بش گفتم جدیه گفت اره حوصله تو ندارم😔😔😔زیاد منو جدی نمیگیره قبلا بهتر بود

خدابرام کافیه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوشت میاد اویزون باشی؟😕

من شوهرم دو دقیقه دیر تر حواب بده چقدر بهم بر میخوره چ برسه ب اینک یکی بگ زنگ نزن کلا بلاکش میکنم

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

دلم نمیاد کات کنم هم دلم میگه کات کن

خودتو سرگرم کن با دوستات برو بیرون خوش بگذرون بخدا پسرا از دخترای آویزون خوششون نمیاد واسه خودت ارزش قائل باش

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
۳ ماهه منو بیرون نبرده تلفنی اشنا شدیم.امروز فردا میکنه شارژنمیزنه کادو نمیگیره

یعنی بخاطر شارژ و کادو باهاش رل زدی؟

چندسالته؟اون چندسالشه؟

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻