2777
2789
عنوان

کمک بدید

51 بازدید | 4 پست

دوستان من امسال دهم ریاضی رو تموم کردم و همه تخصصی هام ۲۰ شد. (هم ترم اول، هم ترم دوم)

نمیدونم این تابستون بیشتر وقتمو بذارم رو تست زنی دهم یا یازدهم؟

البته تست زنیم هم خوبه برا دهم ولی در کل پیشنهاد چیه؟

بنظرم برای سال ۱۱ دهم پیش خوانی کنی و تست بزنی خیلی بهتره من خودم رشتم ریاضی بود یازدهمم خیلی سخته نسبتا ب دهم هر سالی ک از تابستونش شروع میکردم ب خوندن سال جدید همیشههههه نمره هام خوب بود من یادمه تابستون قبل دهمم کل ریاضی دهمم رو کار کرده بودم

شیمی و فیزیک هم همه رو خونده بودم یعنی جوری بود ک تو طول سال انگار داشتم دوره میکردم خیلی جذاب بود همه چیز رو بلد بودم

بنظرم برای سال ۱۱ دهم پیش خوانی کنی و تست بزنی خیلی بهتره من خودم رشتم ریاضی بود یازدهمم خیلی سخته ن ...

شنیده بودم این حرفو.

خودمم برا دهم همین کارو کردم که راحت تونستم نمره بیارم.

بعضی هام میگن باید الان یازدهم رو بخونی که تو ایام مدرسه فرصت کنی به دهم هم یه نگاهی بندازی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیده بودم این حرفو. خودمم برا دهم همین کارو کردم که راحت تونستم نمره بیارم.بعضی هام میگن باید الان ...

دقیقا همینکارو بکن بعد واقعیت اینه ک برای کنکور خیلی بیشتر از یازدهم و دوازدهم سوال میاد بخش کمی از دهمه حالا ک خداروشکر نمره هاتم خوب بود شروع کن ب خوندن یازدهم روزی چند تا بستگی ب توان خودت داره از دهمم تست بزن ک فراموش نکنی ولی پیشنهاد من بتو نسبت ب تجربه ای داشتم اینه خوندن یازدهم خیلی ب نعفته بازم هر طور صلاح میدونی برو جلو موفق باشی

دقیقا همینکارو بکن بعد واقعیت اینه ک برای کنکور خیلی بیشتر از یازدهم و دوازدهم سوال میاد بخش کمی از ...

تشکر از شما.

وقتم تو این تابستون کاملا آزاده، گفتم لااقل که دارم تلاش میکنم درست و حسابی تلاش کنم.