boloberym مدیر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 547 عنوان پیشنهاد😐 | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 34 پست بچها معمولا دخترای خوب بار اول پیشنهاد طرفو قبول نمیکنن پسرای خوبم خودشو سبک نمیکنن دوبار پیشنهاد بدن😭پس تکلیف چیههه بنام قوم لر،آن قومی که با عشق نفس میکشند و با عشق میمیرند! امروز | 15:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
popsicle5555 عضویت: 1404/09/30 تعداد پست: 1184 وای منم همینمم🙂😂من 18خوبه که میتونه کم کم ی شغل دومیم داشته باشه الان هی پیام میداد سین میکردم جواب نمیدادم از وقتی شغلشو گفتحالا نوشته خانم محترم؟؟؟؟چی بگم به نظرت
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 10607 بوس بت خانومییی😭🤍 ماچ به کلت مهربونممممم🥹🤍🤍✨️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
boloberym مدیر استارتر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 547 الان هی پیام میداد سین میکردم جواب نمیدادم از وقتی شغلشو گفتحالا نوشته خانم محترم؟؟؟؟چی بگم به نظرت خیلی کار بدی کردیییحداقل نمیخای حرف بزنی کاش بهش میگفتی یا کلا سین نمیکردی الآنم به ی بهونه ای بگو نتونستم جواب بدم کم کم بهش بگو با شغلت مشکل دارم بنام قوم لر،آن قومی که با عشق نفس میکشند و با عشق میمیرند!
popsicle5555 عضویت: 1404/09/30 تعداد پست: 1184 خیلی کار بدی کردیییحداقل نمیخای حرف بزنی کاش بهش میگفتی یا کلا سین نمیکردی الآنم به ی بهونه ای بگو ن ... گفته بودم بهش همون اول خب که باهم جور نیستیمروم نمیشه بگم شغلو🥲😂
boloberym مدیر استارتر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 547 گفته بودم بهش همون اول خب که باهم جور نیستیمروم نمیشه بگم شغلو🥲😂 خب چیزی نگو سرد رفتار کن خودش دیگه پیام نمیدههه بنام قوم لر،آن قومی که با عشق نفس میکشند و با عشق میمیرند!