2777
2789
عنوان

یادگارت

33 بازدید | 8 پست

این متنو بهمن ۱۴۰۴ برات نوشتم :)

بعدشش که کلی چیز میز خوردیم

باهم راه میریم تو هالمون

و همو مسخره میکنیم

اخههه می دونی محمد .... من هر دقت سحری میخورم بعدش باید راه برم 🤭فک میکردم توام شبیه منی

هعیییی

امسال نه تو هستی

و نه حتی خیالت

نه حتی میتونم دعا کنم ک برگردی 🥺 تو رفتی برای همیشه

منو تنها گذاشتی ...

محمد من خییلی میترسم

از رمضونی بعدی میترسم

از سالهای بعد ترررررر

ک شاید یکی تو زندگی تو باشه

که شاید محمدِ رویای من

هرگز با من سحری نخوره ...

آخخخخخخ و هزار اه از ته دل

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

الهی

پاک میونید لطفا

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهی

پاک میکنید

وقتش گذشت عزیزم

اره

چون کاربر جدیدم کامنتم دیر ارسال میشه

من تو تاپیکامو قفل میکنم نمیخوام کامنت داسته باشن 🫠

درخواست دادم تا زودتر بهتون بگم.و حذف کنم

باز فدا سرمون بعدا میدم تاپیکو حذف کنن

عزیزدلم مهربونم معذرت💋💖

نه قربونت برم

معدرخواهی لازم نیست

شما جز مهربونی کامنتی نذاشتید 🥰

مقصر سایت ک برای ما جدیدا کند

و دیر منتشر میشه ک نمی تونیم قفل کنیم سریع

نه قربونت برم معدرخواهی لازم نیست شما جز مهربونی کامنتی نذاشتید 🥰مقصر سایت ک برای ما جدیدا کند و دی ...

عزیزمی جیگر♥️🩷♥️🩷♥️🩷

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤