2777
2789
عنوان

بانک شدم

200 بازدید | 19 پست

خانواده ام مامان و خواهرم و داداشم هر جا بمونن فلانی دویست بریز فلان قدر بریز خوب منم درآمدی ندارم ولی میریزم براشون حرصم مگیره، خواهرم ۸ داده کراتین کرده شاغله، گنده گوزی میکنه همیشه هیج وقت پول نداره الان نزدیک ۱۰ سال کار میکنه هبچی پس انداز نداره جز لباساش

بابا انقدر کلاس نذار حرصم میگیره یا اونیکی همش پیراهن ۴ میلیونی بعد زنگ میزنه دویست تومان بریز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهشون بگین ندارم،واقعا پول شما به کسی روا نیست

والا مثلا به مامانم ۳۰۰ میدم دویست پس میده صدشو میگه بعدا میدن بعد نمیده یا جای وسایلی که بهم میده حساب میکنه من براش چیز میز میبرم

بخدا حرصم گرفته پولی نیستا ولی زشته بخدا

دفعه دیگر ازتون پول خواستم بگید من که شاغل نیستم درآمدی ندارم یا گفتن همسرت و اینا بگو این ماه بدهی داریم خواهشاً هزینه ای که همسرتون میده رو واقعا خرج خودتون کنید اینجوری بعداً حرص نمیخورید

شوهرم بهم پول میده متاهلم

خب اون ك بيشتر بايد شاكي باشه پول از اون بنده خداست

وقتي از شوهرت ميگيري بگو ندارم راحت تر ميتوني بگي نه

من چون خودم شاغلم اينكه بگم ندارم قبول نميكنن

كاربري دست ٢٥٠ نفر

دفعه دیگر ازتون پول خواستم بگید من که شاغل نیستم درآمدی ندارم یا گفتن همسرت و اینا بگو این ماه بدهی ...

من مثل اونا ولخرج نیستم پولامو سیو میکنم لباسم میخرم همچی میخرم اما مثل اونا رفتار نمیکنم

پدرم جدیدا توقع داره بهشون کمک کنم من خودم بچه دارم خرج داره بچم

شوهرم پدرش در میاد پول در میاره

بعد میگیرن یا پس نمیدن یا بزور به آدم پس میدن

یا خیلی دیر یا تیکه تیکه همین مامانم ۳۰۰ میلیون پول توی حسابش بود یه دوره ای ما داشتیم خونه میخریدیم ...

توام خیلییی با سیاست همون موقع هارو پیش بکش بگو دیگ ازم توقع نداشته باشین کمک کنم اینا...

توام خیلییی با سیاست همون موقع هارو پیش بکش بگو دیگ ازم توقع نداشته باشین کمک کنم اینا...

ولشون کن تا داشته باشن یاد آدم نمیکنن ولی نداشته بلشن هی میگن

من انروز رفت خونه مامان بابام میگه نداریم هی میگه پولاتون چیکار کردین هی سوال پیچ میکنه

مامانم به بهانه کارتش کار نمیکنه شام درست نکرد من به شوهرم گفتم بریم خونه ساعت ۷ شب بود بدون شام رفتیم