2777
2789
من طعم ثابتم نعنا..مارک مزایا

وای من نعنا خالی نمیتونم بکشم سردرد میشم کلا غیر ادمام😂😂😂😂

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای مگ میشه خودت ذغال بزاریو نکشی عمرا😐

اوهوم با اينكه مجردم ولي نى نى خيلي دوست دارم اصن نميتونم فكرشم كنم ي روزي واسه همچين چيزي برام مشكل پيش بياد در اينده

[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]
اوهوم با اينكه مجردم ولي نى نى خيلي دوست دارم اصن نميتونم فكرشم كنم ي روزي واسه همچين چيزي برام مشكل ...

خب خیلی کم بکش...من ک مجردیم بیشتر از الانم میکشیدم...

دخترم گنج منه حاصل رنج منه

گفتین قلیون هوس کردم حالا 6صبی دهن روزه قلیون از کجا بیارم😂😂😂😂😂😂😂😂

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤
😂😂😂😂😂من دیگه هلو نمیتونم..نعنایخ ونعنا ادامس..بلوبری....موهیتو...اینا خوبن

فقط دوسیب😂😂😂😂😂

‏خدایا اگر من بد کردم ، تو را بنده‌ای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗
عجب هوسه شیرینی داره... اینقد خوشم میاد😆

خیلیییییییییی هوسش خوبه من فقط از دود قلیون خوشم میا 😂😂😂😂