2777
2789
من میکشم شوهرم خودشو کج و کوله میکنه میگه تو قلبت ناراحته منم دعوا میکنم قهر میکنم میگم تو زودتر از ...

شوهر من ولنتاین چوب قلیون بهم کادو داد😆😆😆😆😆

دخترم گنج منه حاصل رنج منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه از سن خيلي پايين ميكشيدم چون تو خانوادمون كلا جوونا جمع ميشن دورهم تفريحشون اينه ولي الان شيش ماهه نميكشم اصلا خيلي ضرر داره مخصوصا واسه خانوما دوتا از دختر خالهام همش ني ني هاشون ميوفتاد بعدا خوندم تاثير داره رو بارداري اگه خانومي از قبل سيگار يا قليون ميكشيده. 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]
متنفرم.از ده قدمیش رد میشم حالت تهوع میگیرم.شوهرمم از خودم بدتر بوش بخوره بهش مریض میشه.فقط اومدم تا ...

تیتجوری شما تعریف کردی من فکر کردم از چیز دیگه ای داری تعریف میکنی دوتا روم به دیوارم میگفتی تعارف نکن والا قلیون حتی اونایی نمیکشن بوش کسیو اذیت نمیکنه برعکس بوی خوبی داره

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤
متاسفانه از سن خيلي پايين ميكشيدم چون تو خانوادمون كلا جوونا جمع ميشن دورهم تفريحشون اينه ولي الان ش ...

من هربار اومدم این مثالو زدم خانما جین جین بچهاشونو نشون دادن گفت کو پس چرا ما نشدیم 😑باز ورق برگشت کشیدم 

با اينكه كلي قليون دارمو هركي مياد خونمون بعد سلام ميگه ي ذغال بزار 😁ولي ديگه خودم لب نميزنم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]
من حتی بدم میاد دست بهش بزنم😷

برااطلاعتون اون چیزی که نجسه چیز دیگه ایه 

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤
راستی چه طعمایی میکشین؟؟؟؟

من هلو یا نعنا هندونه بیشتر

میگن هر دود قلیون اندازه یک پاکت سیگار ضرر داره

از یه طرف دیگه میگن از هرکاری که از انجامش لذت ببری 3 دقیقه به عمرت اضافه میکنه