2777
2789
عنوان

ریمل

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 63 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا تعجب میکنم چجوری این همه پول ریمل میدین؟؟؟ من کلا دوسال یه بار یه ریمل خاص میخرم واسه مجالس و اینا....

واسه روزانه از این سرطلاییا استفاده میکنم....۵تومنم هست 😐😐😐 نه مژه ها ریخته نه میچسبونه .... مخصوصا وسطاش عالی میشه اون اولا که میزنی چون یکم زیاده موادش باید آروم اروم بزنی  اما در کل خیلی خوبه 😐😐😐

همیشه هم با خیال راحت گریه میکنم...😀😀😂😂😂😂😂

کرم پودر چه مارکی میزنین؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
واقعا تعجب میکنم چجوری این همه پول ریمل میدین؟؟؟ من کلا دوسال یه بار یه ریمل خاص میخرم واسه مجالس و ...

منظورت ریمل پاریسه؟ زیر چشم سیاه نمیکنه؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
واقعا تعجب میکنم چجوری این همه پول ریمل میدین؟؟؟ من کلا دوسال یه بار یه ریمل خاص میخرم واسه مجالس و ...

هم برای مژه و چشم بده 

هم چحوری دو سال یه ریمل داری

ریمل سه ماه بیشتر کار نمیکنه فاسد میشه نزن خواهر من

2790
2778
2791
2779
2792