2777
2789
عنوان

ریمل

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 63 پست
هم برای مژه و چشم بده  هم چحوری دو سال یه ریمل داری ریمل سه ماه بیشتر کار نمیکنه فاسد میشه نز ...

دوسال نگه نمیدارم که 😂😂😂میگم یعنی شاید دوسال یه بار یه ریمل خاص بخرم...😂😂😂

نه والله الان چهار پنج ساله استفاده میکنم هیچی نشده😐

کرم پودر چه مارکی میزنین؟

کتی کت لاکورت نود تومن گرفتم خیلیی خوبه سرش کانسیلرم داره 

پایه شم گیاهیه 

ولی خب خوب زیاد هست اورال و میبلین 

ارزونتر منهتن و بورژوا

ارزونترتر کنویس و گلدن رز

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا تعجب میکنم چجوری این همه پول ریمل میدین؟؟؟ من کلا دوسال یه بار یه ریمل خاص میخرم واسه مجالس و ...

خوبه فكر كردم تنهام 🤣  من هم از اين ريمل ٦تومنيا مى گيرم   نه زير چشم و سياه مى كنه نه مژره و مى ريزه  نه مى چسبه     يك بار ريمل ٨٠تومن گرفتم كه چشمام بهش حساسيت پيدا كرد  دادمش اجيم 😑

خدایا شکرت
خوبه فكر كردم تنهام 🤣  من هم از اين ريمل ٦تومنيا مى گيرم   نه زير چشم و سياه مى كنه نه مژ ...

😂😂😂😂وااای....بیچاره خواهرت حتما الان کلیم ذوق کرده 😂😂😂

نه تنها نیستی والله من درامد میلیونیم داشته باشم نمیرم ماه به ماه ۱۰۰تومن پول ریمل بدم 😐😐😐😐خعلی خسیسم 😀😀😀

خوبه فكر كردم تنهام 🤣  من هم از اين ريمل ٦تومنيا مى گيرم   نه زير چشم و سياه مى كنه نه مژ ...

چشات قهر کرده ک چرا همیشه نمیگیری مارک گرون😀😀😀البته با این وضع دلار یملم تموم شه منم میرم ارزون میگیرم😊😊😊

این نیز بگذرد...
چرا کوتاه میکنی😕

اخه مثلا میبینی یکیش از یکیش بلند تره منم حسااااااس 😐😐میزنم هم اندازه شن موخوره نگیرن..😂😂😂

کلا میگن خوبه بزنین یه ذره هااا.... ریشه مژه رو تحریک میکنه مژه هم مقاوم میشه هم بلند تر میشه

کتی کت لاکورت نود تومن گرفتم خیلیی خوبه سرش کانسیلرم داره  پایه شم گیاهیه  ولی خب خوب زی ...

ایول چقدر مارک بلدی☺

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
اخه مثلا میبینی یکیش از یکیش بلند تره منم حسااااااس 😐😐میزنم هم اندازه شن موخوره نگیرن..😂😂😂 کلا ...

چه جالب نمیدونستم

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....