خانما مارک ریمل خوب با قیمت مناسب چیه؟ نمیخوام گرون باشه. لطفا قیمتش بگید و نمیخوامم پژه ها رو بچسبونه به هم مرسی
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
واقعا تعجب میکنم چجوری این همه پول ریمل میدین؟؟؟ من کلا دوسال یه بار یه ریمل خاص میخرم واسه مجالس و ...
خوبه فكر كردم تنهام 🤣 من هم از اين ريمل ٦تومنيا مى گيرم نه زير چشم و سياه مى كنه نه مژره و مى ريزه نه مى چسبه يك بار ريمل ٨٠تومن گرفتم كه چشمام بهش حساسيت پيدا كرد دادمش اجيم 😑
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
اخه مثلا میبینی یکیش از یکیش بلند تره منم حسااااااس 😐😐میزنم هم اندازه شن موخوره نگیرن..😂😂😂 کلا ...
چه جالب نمیدونستم