2777
2789
عنوان

ریمل

622 بازدید | 63 پست

خانما مارک ریمل خوب با قیمت مناسب چیه؟ نمیخوام گرون باشه. لطفا قیمتش بگید و نمیخوامم پژه ها رو بچسبونه به هم مرسی

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

مژه ها منظورمه😀

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسنس عالیه😍

قیمتش چنده؟

اسنس ضداب 

زیاد گرون نیی

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
اسنس ضداب  زیاد گرون نیی

مرسی عزیزم❤

قیمتش چنده؟

متغیره چون مختلف داره ولی من مشکی اش رو میخرم ۲۴

ینی قبل از عید خریدم با اینکه مدام هم مصرف دارم تا الان هنوز پره.

الان نمیدونم چند شده.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
خوبه؟

خب واسه ی لحظه اشه عالیه.

من ریمل ۷۰/۸۰ تومنی رو توی یک ماه استفاده میکردم.

این رو چهار ماه.ن میریزه ن مژه رو بهم میچسبونه نه زیر چشم رو سایه میکنه ن حساسسیت زاست.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
دوسه فوووووووووووق العادست👍🏻👍🏻👍🏻 ۶۰تومنه

ممنون گلم❤

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز