2777
2789
عنوان

کمک کنید

53 بازدید | 19 پست

تاحالا چندین بار. توخواب اینجوری شدم الآنم همینجور. احساس میکنم جسمم از زمین بلند میشه. واقعا توخواب میره تابالا معلق میمونم باز می نمیدونم چیه برم دکتر

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو روانشناسی به حالت شما میگن مسخ چیز ترسناکی نیست میخای برو دکتر دارو میده

جدی. چرا اینجوره. ی جوری نیست خودمو توخواب ببینم. جسمم حس میشه میرم بالا. وای خدا. هزار بار انیحور شدم. مسخ چیه

جدی. چرا اینجوره. ی جوری نیست خودمو توخواب ببینم. جسمم حس میشه میرم بالا. وای خدا. هزار بار ان ...

اسمش مسخه یه اصطلاحه میگم که برو دکتر حتما چکاپ شو یا ویتامینات پایینه یا مال اعصابه

جدی. چرا اینجوره. ی جوری نیست خودمو توخواب ببینم. جسمم حس میشه میرم بالا. وای خدا. هزار بار ان ...

بله خواب نیست بیمار در حالت هشیار احساس میکنه میره سمت بالا و معلق میمونه ولی این فقط یه مکانیسم مغزیه یه اختلال تو مغزه

بله خواب نیست بیمار در حالت هشیار احساس میکنه میره سمت بالا و معلق میمونه ولی این فقط یه مکانیسم مغز ...

بله متوجه شدین. چی میگم. دست میگرفتم ب جای ک نرم بالا ولی میرفت خود بخود. میگم نکنه روحم جدامیشه خخ برم. روانپزشک شاید از افسردگی باشه