2777
2789
عنوان

حالم بده

35 بازدید | 12 پست

اخه چرا کل بدنم مستعد لکه لعنت بهش چی بودم و چیشدم برم دکتر داخلی میفهمه دردم چیه؟؟دکترای پوست فقط کرم میدن بی فایدست

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لک هاتون سفیده یا قهوه ای؟

من صورت و گردنم درگیر لک سفید کمرنگه هیچ دلیل مشخصی ام نداره🤦🏻🙃💔

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

کبد نمیدونم ولی سنگ صفرا دارم و مشکل تخمدانم تا دلت بخواد کیست تنبلی فلان

ممکنه از همین باشه من خودم کیست داشتم و نمیدونستم تا اینکه پوکید کیستم دیگه جوش نزدم و وضعیت پوستم بهتر شد

و دوید و افتاد اما بلند شد باید میرسید

لک هاتون سفیده یا قهوه ای؟من صورت و گردنم درگیر لک سفید کمرنگه هیچ دلیل مشخصی ام نداره🤦🏻🙃💔

نه قهوه ایه عزیزم لک سفید یا پسو هست یا پیسی دور از جون البته رفتی دکتر پوست؟

نه قهوه ایه عزیزم لک سفید یا پسو هست یا پیسی دور از جون البته رفتی دکتر پوست؟

خاله م لک قهوه ای میزد پوستش دکتر پوست گفت خود ایمنیه و اگر کرم جواب نده؛ باید کورتون مصرف کنی. ک خداروشکر اوکی شد.

اره رفتم گفت ویتیلگو پیسی اینا نیس

تشخیص درماتیت سبوره داد.. منتها حس میکنم تشخیص اشتباه بود چون داروها جواب نداد اصن:(

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

خاله م لک قهوه ای میزد پوستش دکتر پوست گفت خود ایمنیه و اگر کرم جواب نده؛ باید کورتون مصرف کنی. ک خد ...

درماتیت؟درماتیت اصلا لک نیست پوسته وخشکیه چه دکتر احمقی برو نمونه برداری ببین چیه