2777
2789
عنوان

حالم بده

25 بازدید | 12 پست

اخه چرا کل بدنم مستعد لکه لعنت بهش چی بودم و چیشدم برم دکتر داخلی میفهمه دردم چیه؟؟دکترای پوست فقط کرم میدن بی فایدست

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لک هاتون سفیده یا قهوه ای؟

من صورت و گردنم درگیر لک سفید کمرنگه هیچ دلیل مشخصی ام نداره🤦🏻🙃💔

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

کبد نمیدونم ولی سنگ صفرا دارم و مشکل تخمدانم تا دلت بخواد کیست تنبلی فلان

ممکنه از همین باشه من خودم کیست داشتم و نمیدونستم تا اینکه پوکید کیستم دیگه جوش نزدم و وضعیت پوستم بهتر شد

و دوید و افتاد اما بلند شد باید میرسید

لک هاتون سفیده یا قهوه ای؟من صورت و گردنم درگیر لک سفید کمرنگه هیچ دلیل مشخصی ام نداره🤦🏻🙃💔

نه قهوه ایه عزیزم لک سفید یا پسو هست یا پیسی دور از جون البته رفتی دکتر پوست؟

نه قهوه ایه عزیزم لک سفید یا پسو هست یا پیسی دور از جون البته رفتی دکتر پوست؟

خاله م لک قهوه ای میزد پوستش دکتر پوست گفت خود ایمنیه و اگر کرم جواب نده؛ باید کورتون مصرف کنی. ک خداروشکر اوکی شد.

اره رفتم گفت ویتیلگو پیسی اینا نیس

تشخیص درماتیت سبوره داد.. منتها حس میکنم تشخیص اشتباه بود چون داروها جواب نداد اصن:(

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

خاله م لک قهوه ای میزد پوستش دکتر پوست گفت خود ایمنیه و اگر کرم جواب نده؛ باید کورتون مصرف کنی. ک خد ...

درماتیت؟درماتیت اصلا لک نیست پوسته وخشکیه چه دکتر احمقی برو نمونه برداری ببین چیه