bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3852 عنوان حالم بده 25 بازدید | 12 پست اخه چرا کل بدنم مستعد لکه لعنت بهش چی بودم و چیشدم برم دکتر داخلی میفهمه دردم چیه؟؟دکترای پوست فقط کرم میدن بی فایدست خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨ امروز | 03:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانممرفین عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1880 شاید مشکل کبد داری برو متخصص داخلی چکاب کامل بده کم کم میفهمی با هر نخی خیال نبافی،بعضی نخا مثل نخ دندونه، امشب همه چی گرم فردا یخبندونه
smiile عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5363 مشکل کبد یا تخمدان و رحم نداری ؟ و دوید و افتاد اما بلند شد باید میرسید
bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3852 شاید مشکل کبد داری برو متخصص داخلی چکاب کامل بده اره واسه همین میگم برم خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3852 مشکل کبد یا تخمدان و رحم نداری ؟ کبد نمیدونم ولی سنگ صفرا دارم و مشکل تخمدانم تا دلت بخواد کیست تنبلی فلان خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
niloo_980 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9974 لک هاتون سفیده یا قهوه ای؟من صورت و گردنم درگیر لک سفید کمرنگه هیچ دلیل مشخصی ام نداره🤦🏻🙃💔 من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
masi_mersa عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 2049 با ی ازمایس سونو وضعیت خودت روشن کن اصلا اینجور نیست که اان مشکل کبد داری نگران نباش
smiile عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5363 کبد نمیدونم ولی سنگ صفرا دارم و مشکل تخمدانم تا دلت بخواد کیست تنبلی فلان ممکنه از همین باشه من خودم کیست داشتم و نمیدونستم تا اینکه پوکید کیستم دیگه جوش نزدم و وضعیت پوستم بهتر شد و دوید و افتاد اما بلند شد باید میرسید
bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3852 لک هاتون سفیده یا قهوه ای؟من صورت و گردنم درگیر لک سفید کمرنگه هیچ دلیل مشخصی ام نداره🤦🏻🙃💔 نه قهوه ایه عزیزم لک سفید یا پسو هست یا پیسی دور از جون البته رفتی دکتر پوست؟ خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3852 با ی ازمایس سونو وضعیت خودت روشن کن اصلا اینجور نیست که اان مشکل کبد داری نگران نباش یه سری هم قارچ پوستیه با هیچی نمیره خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
masi_mersa عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 2049 یه سری هم قارچ پوستیه با هیچی نمیره این مشکلات اکثر دارن لک و خال خود منم ریز دارم چند سالته
niloo_980 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9974 نه قهوه ایه عزیزم لک سفید یا پسو هست یا پیسی دور از جون البته رفتی دکتر پوست؟ خاله م لک قهوه ای میزد پوستش دکتر پوست گفت خود ایمنیه و اگر کرم جواب نده؛ باید کورتون مصرف کنی. ک خداروشکر اوکی شد.اره رفتم گفت ویتیلگو پیسی اینا نیس تشخیص درماتیت سبوره داد.. منتها حس میکنم تشخیص اشتباه بود چون داروها جواب نداد اصن:( من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .
bahar__shz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 3852 خاله م لک قهوه ای میزد پوستش دکتر پوست گفت خود ایمنیه و اگر کرم جواب نده؛ باید کورتون مصرف کنی. ک خد ... درماتیت؟درماتیت اصلا لک نیست پوسته وخشکیه چه دکتر احمقی برو نمونه برداری ببین چیه خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨