2777
2789
عنوان

جان دلم🫠

45 بازدید | 16 پست

تو نه تنها در یادم

که در بند بند جانم حک شدهای

جانِ دلم؛ گویی از رگِ هستیِ من عبور کردهای و جای خالیات، خلئی است که هیچ کائنات با آن پر نمیشود. ای کاش تقدیر، در همان لحظه ک در کنارم بودی ، از حرکت میایستاد؛ چرا که ماندن در پرتگاهِ چشمهایت، برای من از تمامِ جهانها امنتر بود. اگر بودی، من تا فرجامِ این سفر، تنها به یک مقصد میدویدم: حضورِ تو.حال که دلتنگ توام،در کنار دیگری خوشی ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی مشکلی داشت ک نمیتونستم کنار بیام 🥲

الهی چه سخت🥲

خدا بهت آرامش بده

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

اره چرا همه این سوالو میپرسن🤦♀️😅

نمیدونممم😄

چه چهره با نمک و مهربونی داری

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

مرسی عزیزم

از اونایی هستی که وایب خوب میدن🥰

امیدوارم حالت خوب بشه عزیزم

ی سالو نیم میگذره خوب شدنی نیست

بستگی داره به مدت زمانی که کنار هم بودین

شاید زمان بیشتری برای هضم این ماجرا لازم داری

بستگی داره به مدت زمانی که کنار هم بودین شاید زمان بیشتری برای هضم این ماجرا لازم داری

چهار سال بود. ی سال و نیم نیست ولی همجا کنارمه صبح،شب،مهمونی،دانشگاه،عروسی،عذا،مسافرت جمعا پنج سال و نیمه ک تو زندگیمه

چهار سال بود. ی سال و نیم نیست ولی همجا کنارمه صبح،شب،مهمونی،دانشگاه،عروسی،عذا،مسافرت جمعا پنج سال و ...

زمان میبره تا کنار بیای🥲

ولی خودت هم به خودت کمک کن

سعی کن خودتو مشغول کنی