2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ADHD شدید یعنی مغزت هرگز درست نمیشه دارو فقط چند ساعت آرومت میکنه اگه قطع کنی اوضاع از قبل بدتر میشه تا آخر عمر وابسته میشی و دیگه هیچوقت مثل آدم معمولی فکر نمیکنی پس بپذیر که هیچ راه فراری نیست

چرا؟ عزیزم اگه وقتی مصرف کردی میتونم ازت سوال بپرسم؟ علائم چیه؟

یه سری میگن خوبه

یه سری میگن سمتش نرید و معتاد میکنه شدید

بعدم برای یع سری بدن ها جواب میده

برا یه سری برعکس خواب آلود میشن

من نوروفیدبک هم میرم

ADHD شدید یعنی مغزت هرگز درست نمیشه دارو فقط چند ساعت آرومت میکنه اگه قطع کنی اوضاع از قبل بدتر میشه ...

خب اینجوری بد بخت میشه طرف که. برای آروم شدن نمیگم. برای عدم توجه میکشم اصلا نمیشه درس خوند اصلا نمیشه رو درس تمرکز کرد به زور حفظ میکنم مطالب رو.

یه سری میگن خوبه یه سری میگن سمتش نرید و معتاد میکنه شدید بعدم برای یع سری بدن ها جواب میده برا یه س ...

تو خودت چطوری هستی مثلا درس خوندن اینا چیه؟ میشه بگی چرا رفتی دارو گرفتی چطوری بودی. البته اگه خواستی

تو خودت چطوری هستی مثلا درس خوندن اینا چیه؟ میشه بگی چرا رفتی دارو گرفتی چطوری بودی. البته اگه خواست ...

تو جمع که نشستم دارن باهم حرف میزنن چند دقیقه حواسم هست یهو ذهنم میپره

جوری که بم میگن فهمیدی چی گفتیم میگم ببخشید حواسم نبود

رمان خوندن و دنبال کردن برام سخته

صبر اصلاااااا ندارم

خیلی دل کوچولو ام

نمیتونم یه کاری را تا تهش بکنم

گیجم انگار همش تو یه عالم دیگع سیر میکنم

وسط حرف ها میپرم

روزی چندین مرتبه تو یه خونه ۱۰۰ متری گوشیم را گم میکنم

بله

اینطوریه که درس نمیتونم بخونم میخوام تمرکز کنمولی روی کلمه ( رو تمرکز کنم) تمرکز میکنم. خیلی فکر میکنم از صیبح تا شب راجب همچی اما از چیزی خوشم نمیاد نمیتونم انجامش بدم مثل درس حفظ کردن یا خودن انگار مغرورم میگم چرا باید درس بخونم؟ نمیدونم از آی کیو پایینه یا adhd یا اینکه غروره

اینطوریه که درس نمیتونم بخونم میخوام تمرکز کنمولی روی کلمه ( رو تمرکز کنم) تمرکز میکنم. خیلی فکر می ...

چه علائم دیگری داری

فقط با همین مورد که نمیشه بگیم دارو میخوای