2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 38 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هیچی نخوندم💔😂

میخوای چی کار کنی پس؟

پشتی یا دوازدهم؟

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

آها اونو قبلا خوندم تو فرجه میخوننم

آفرین عالیه. موفق باشی

دوازدهمی یا پشت ؟

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

واقعاً تا الان چی خوندی مگه قراره با سوال پرسیدن کتابا تموم بشه نهایی که با شانس و اقبال قبول نمیشه ...

داداش آروم باش

فقط همینو میتونم بهت بگم

باشه مرسی 😂😂😂

داداش آروم باش فقط همینو میتونم بهت بگم باشه مرسی 😂😂😂

آره باشه آروم باش یعنی چی مگه من داد زدم که میگی آروم باش این حرفت فقط نشون میده که حرفی برای گفتن نداری و داری فرار میکنی خب اگه حرفی نداری دیگه چرا تاپیک زدی که بیای بگی آروم باش این ادبیات رو ول کن والا وقت منو نگیر با این حرفای بیخود😂

میخوای چی کار کنی پس؟ پشتی یا دوازدهم؟

یه صفحه ام نخوندم علاقه ندارم پدر و مادرم مجبورم کردن این رشته رو انتخاب کنم حالا هم مجبورم کردن کنکورشو بدم

برو اما بدان او اندازه من دوستت نخواهد داشت

ممنون همچنین دعا کن حقوق خوارزمی کرج قبول شم

ان شالله ان شالله 😍

آره باشه آروم باش یعنی چی مگه من داد زدم که میگی آروم باش این حرفت فقط نشون میده که حرفی برای گفتن ن ...

😂😂😂

اره درست میگی من واقعا حرفی برای گفتن ندارم

من نمیدونم اصلا، دو ساعته توی یه سایت زنونه عضو شدی

داری با من کاربر هم بحث میکنی سر چیزی که بهت مربوط نیست

توی تاپیکی که کارت دعوت نفرستادن بیای توش

عجیبی، امیدوارم مشکلت هرچی هست حل بشه

دلم سوخت