2777
2789
عنوان

شده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست

من یکی خواستگارم بود اون موقع شرایطش خیلی معمولی بود منم قبول نکردم ولی بعد ماشالله وضعش توپ شد از همه لحاظ ادامه تحصیل داد و پولدار شد خفن . معلومه که الان به خودم فحش میدم چرا قبول نکردم 😂😂😂

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی خواستگارم بود اون موقع شرایطش خیلی معمولی بود منم قبول نکردم ولی بعد ماشالله وضعش توپ شد از ه ...

باز واسه تو یه چیزی شد برا ما ک هیچ پخی نشد وسط خاک بر سر گفتن به خودم یادم میفته میگم خدایا شکرت استغفرالله

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ول کن بابا از کجا میدونی حالا اون اخلاقش خوب میشد حرص نخور پوستت خراب میشه

حالا اخلاق ک اینم نداره باز یه پولی داشت اکه از دستش عصبی میشدم میرفتم تو بهترین کافه قهوه تلخ میخوردم حالا چی هم باید اخلاق و تحمل کنم هم آب شیر بخورم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
منم يكيو كه در ابتدا چاق و وضع معمولي داشت قبول نكردم الان اون خوش هيكله و وضع ماليش عاليه. اما من م ...

متاهل ک نیست؟؟؟؟

خدایی اب شیر و خوب اومدی

برم اب شیرمو بخورم تا اذان نگفته🤣

متاهل ک نیست؟؟؟؟

نه  اما خب  ديگه  جفتمون از هم خوشمون نمياد كه با هم باشسم من يوقتا ميگم اي ديوونه اگر باهاش بودي الان اينجوري بود 

بعد ميگم اگر شانسه منه  بدتر هم ميشذ 😝

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷
نه  اما خب  ديگه  جفتمون از هم خوشمون نمياد كه با هم باشسم من يوقتا ميگم اي ديوونه اگ ...

ببین الانو کار ندارم تو مجردی با هرکی دوست میشدم بدبخت ترین اددددم جهان بود وقتی کات میکردیم میدیدم خوشبخت ترین ادم جهان شده لامصباااااا از این رو ب اون رو میشدن