تا حالا شده الان که ازدواج کردید مثلا یهو یاد یکی از خواستگارای قبلیتون بیفتید و بگید خاک بر سرم قبول نکردم که الان گیر این قول بی شاخ و دم افتادم؟؟؟کلا ن وسط دعواها تو روزای عادی
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من یکی خواستگارم بود اون موقع شرایطش خیلی معمولی بود منم قبول نکردم ولی بعد ماشالله وضعش توپ شد از همه لحاظ ادامه تحصیل داد و پولدار شد خفن . معلومه که الان به خودم فحش میدم چرا قبول نکردم 😂😂😂
ول کن بابا از کجا میدونی حالا اون اخلاقش خوب میشد حرص نخور پوستت خراب میشه
حالا اخلاق ک اینم نداره باز یه پولی داشت اکه از دستش عصبی میشدم میرفتم تو بهترین کافه قهوه تلخ میخوردم حالا چی هم باید اخلاق و تحمل کنم هم آب شیر بخورم
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نه اما خب ديگه جفتمون از هم خوشمون نمياد كه با هم باشسم من يوقتا ميگم اي ديوونه اگ ...
ببین الانو کار ندارم تو مجردی با هرکی دوست میشدم بدبخت ترین اددددم جهان بود وقتی کات میکردیم میدیدم خوشبخت ترین ادم جهان شده لامصباااااا از این رو ب اون رو میشدن