2777
2789
عنوان

شده؟؟؟؟

187 بازدید | 32 پست

تا حالا شده الان که ازدواج کردید مثلا یهو یاد یکی از خواستگارای قبلیتون بیفتید و بگید خاک بر سرم قبول نکردم که الان گیر این قول بی شاخ و دم افتادم؟؟؟کلا ن وسط دعواها تو روزای عادی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره . ولی نگفتم گیر غول افتادم 😂😂😂

دلم پر ازدست قوله 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بهترین خواستگارم شوهرم بود.ببین بقیه چقد داغون بودن😂😂

البته اینش خوبه ک حسرت همچین موردی ک شما گفتی و حداقل نمیخورم😂

برم ب بقیه حسرتام برسم😅

یا رب نظر تو برنگردد...
خخخ وسط دعوا خیلی ولی درحالت عادی نه

من ی خواستگار توپ داشتم که میخواست چادری بشم و نشدم اونم گفت پس نمیخوام حالا چپ و راست یادش میفتم یکی نیس بگه اخه خنگول اون گذاشت رفت فش دادنت چیه بقیه خواستگارام ک ارزش فش دادن ندارن 

اتفاقا منم با اقا غوله قهرم . بعد از ظهری میگفت تو که بلدی برو نی نی سایت تاپیک بزن ببینیم حق با کیه ...

واااای🤣🤣🤣دستمونو خوندن نامردا

خوشبختانه به بهترینشون بله گفتم از ترس همین روزا

بروووو جای تو اینجا نیس 

😂😂😂😂 والا راس گفتم چون قبلیا خیلیم اش دهنسوزیم نبودن😆

خخخخ هم دردیم