2777
2789
عنوان

شده؟؟؟؟

187 بازدید | 32 پست

تا حالا شده الان که ازدواج کردید مثلا یهو یاد یکی از خواستگارای قبلیتون بیفتید و بگید خاک بر سرم قبول نکردم که الان گیر این قول بی شاخ و دم افتادم؟؟؟کلا ن وسط دعواها تو روزای عادی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره . ولی نگفتم گیر غول افتادم 😂😂😂

دلم پر ازدست قوله 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بهترین خواستگارم شوهرم بود.ببین بقیه چقد داغون بودن😂😂

البته اینش خوبه ک حسرت همچین موردی ک شما گفتی و حداقل نمیخورم😂

برم ب بقیه حسرتام برسم😅

یا رب نظر تو برنگردد...
خخخ وسط دعوا خیلی ولی درحالت عادی نه

من ی خواستگار توپ داشتم که میخواست چادری بشم و نشدم اونم گفت پس نمیخوام حالا چپ و راست یادش میفتم یکی نیس بگه اخه خنگول اون گذاشت رفت فش دادنت چیه بقیه خواستگارام ک ارزش فش دادن ندارن 

اتفاقا منم با اقا غوله قهرم . بعد از ظهری میگفت تو که بلدی برو نی نی سایت تاپیک بزن ببینیم حق با کیه ...

واااای🤣🤣🤣دستمونو خوندن نامردا

خوشبختانه به بهترینشون بله گفتم از ترس همین روزا

بروووو جای تو اینجا نیس 

😂😂😂😂 والا راس گفتم چون قبلیا خیلیم اش دهنسوزیم نبودن😆

خخخخ هم دردیم