سلام شبتون بخیر بنظرتون من حق دارم سر اینکه نامزدم حاضر نیست یکمی وزن اضافه کنه وقتی از نظر ژنتیکی میتونه و قبلا توپر بود ولی اهمی نمیده به نظر من و تلاشی نمیکنه ناراحت بشم؟؟
ای بابا چقدر بدنمیدونم چی بگم...ولی خیلی خانمها بعد ازدواج کمی تو پر میشن
اون به من گفت خوشم نمیاد موهای دستت رو بزنی چون مویی هستم میزدم همیشه وللی گفتم چشم یا گفت ریش بذار گفتتم چشم گفت تپل تر بشو گفتم چشم گفت نمیدونم هر چیز ظاهری که میتونستم رو عوض کردم برش اون ولی اهمیت نمیده اصلااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببینید اخه توپر بودالان 10 کیلوو کم کردهاولش نرمال بودالان اسکینی شده میگه اینجوری دوست دارم
خب دیگه دوست دارم دیگه معنا نمیده دیگه بعد متعهد شدن من میشه ما .خب اره الان خیلی لاغر مخصوصا کسی که قدش بلنده بیشتر لاغر نشون میده ولی تا زمانی که خودش نخواد نمیتونی کار کنی باید خودش به این نتیجه برسه که این راهی که داره میره اشتباههه و لاغری زیاد قشنگ نیست .
بخدا اصلا خیلیییی لاغر شدههخودتون تصور کنید 170 قد50 کیللوووتازه استخوون بندیش هم نسبتا بزرگهریزه می ...
میدونم من خودمم قدم ۱۷۰ قبلا ۵۵ بودم افتضاح بودم ولی من خودم نخواستم در اثر بیماری کم کردم ولی خداروشکر الان اوکی شدم و واقعا میتونم تصور کنم چطوره نامزدت.بنظرم با هوش مصنوعی حرف بزن اون خیلی راهکار میده که چطور مشکلتونو حل کنی