2777
2789
عنوان

دلم خنک شد

60 بازدید | 7 پست

دو تابچه دارم اکثرا آماده کردن بچه ها برا بیرون رفتن با منه

واینکه لباس اضافه ووسیله ی اضافه اگر لازم دارند من آماده میکنم وبعد خودم حاضر میشم

بارها بارها شوهرم وایمیسته دم در و همش غر میزنه که دیر کردی

باشما نمیشه رفت بیرون ، زود باش ، همش دیر میای و...

منم امروز داشتم بچهها را آماده میکردم شوهرم رفت دوش بگیره

منم از وقتی پاش را گذاشت داخل حمام بهش گیردادم که دیر شد و... ..تا بعد رفتم داخل راهرو وایسادم وهمش الکی غر زدم که نیومدی وفلان و...

آخیش دلم خنک شد امروز

ازش بخواه تومسولیت بچه ها مشارکت کنه گناه نکردی که مادرشدی

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ازش بخواه تومسولیت بچه ها مشارکت کنه گناه نکردی که مادرشدی

بهش میگم خودش اگر ازش بخوام بچه ها را آماده کنه اینقدر طولش میده

یا میگم خب مسئولیت آماده کردن بچه ها بامنه ولی خیلی زیر بار نمیره

بهش میگم خودش اگر ازش بخوام بچه ها را آماده کنه اینقدر طولش میده یا میگم خب مسئولیت آماده کردن بچه ه ...

مجبورش کن بزار طول بده توام بخودت برس تواون فاصله

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻