2777
2789
عنوان

دلم خنک شد

60 بازدید | 7 پست

دو تابچه دارم اکثرا آماده کردن بچه ها برا بیرون رفتن با منه

واینکه لباس اضافه ووسیله ی اضافه اگر لازم دارند من آماده میکنم وبعد خودم حاضر میشم

بارها بارها شوهرم وایمیسته دم در و همش غر میزنه که دیر کردی

باشما نمیشه رفت بیرون ، زود باش ، همش دیر میای و...

منم امروز داشتم بچهها را آماده میکردم شوهرم رفت دوش بگیره

منم از وقتی پاش را گذاشت داخل حمام بهش گیردادم که دیر شد و... ..تا بعد رفتم داخل راهرو وایسادم وهمش الکی غر زدم که نیومدی وفلان و...

آخیش دلم خنک شد امروز

ازش بخواه تومسولیت بچه ها مشارکت کنه گناه نکردی که مادرشدی

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازش بخواه تومسولیت بچه ها مشارکت کنه گناه نکردی که مادرشدی

بهش میگم خودش اگر ازش بخوام بچه ها را آماده کنه اینقدر طولش میده

یا میگم خب مسئولیت آماده کردن بچه ها بامنه ولی خیلی زیر بار نمیره

بهش میگم خودش اگر ازش بخوام بچه ها را آماده کنه اینقدر طولش میده یا میگم خب مسئولیت آماده کردن بچه ه ...

مجبورش کن بزار طول بده توام بخودت برس تواون فاصله

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻