2777
2789
عنوان

تنبل شدم

18 بازدید | 5 پست

مجرد بودم با اینکه شش صبح میرفتم سرکار گاهی تا ساعت ده شب تو شرکت میموندم ولی باز آخر هفته ها مینشینم کلی کتاب میخوندم هم بیرون میرفتم تند تند رنگ موهامو عوض میکردم

متاهل شدم تنبل شدم یه روز کتاب زبانمو باز میکنم فرداش تا پنج غروب میخوابم شام شوهرمو میدم باز لش میکنم بیرونم نمیرم آرایشگاهم فقط اصلاح میرم حوصلم نمیگیره دیگه ساعت ها بشینم تو آرایشگاه

واقعا متاهلی اینجوریه؟ 🙄چندوقته ازدواج کردی گلی؟

دو سال

خانواده شوهرم تو مخمن تمام انرژی ذهنی و جسمیمو گرفتن همش باید مواظب کاراشون باشم

خونه بابامم بودم زنداداش گوهم اذیتم میکرد بابام میوفتاد به جونم ازدواجم کردم خواهر شوهر دیوونم ول نمیکنه چه بیکاریه من موندم دو تا بچه مدرسه ای داری چجوری وقت میکنی واسه زندگی من سناریو بچینی بخدا مردم همه دیوونن خسته شدم همش میخوابم که فکر نکنم دچار اضطراب دائمی شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو سال خانواده شوهرم تو مخمن تمام انرژی ذهنی و جسمیمو گرفتن همش باید مواظب کاراشون باشم خونه بابامم ...

واااایییی...کارتو که مجردی داشتی ول کردی؟ سر خودتو گرم کن بنظرم راحت تر میشه

واااایییی...کارتو که مجردی داشتی ول کردی؟ سر خودتو گرم کن بنظرم راحت تر میشه

آره راهم دور شد دیگه نرفتم

سال دیگه میرم ارشد میخونم تو محیط خونه نمونم حالم خوب نیست شاید اینجوری حالم یکم خوب شه نمیدونم

اصولا رو دور یه سبک خاص از زندگی بیفتی تاثیرش چند برابریه هرچی فعال تر باشی بیشتر ترغیب میشی که کارای مختلف انجام بدی و زرنگ تر میشی و هرچی هم بار کاریو پایین بیاری که تایمت آزاد تر بشه انرژیتم میفته

الآن من افتادم رو دور تنبلی از فردا کارآموزی دارم غصم گرفته نا ندارم خوابم میاد همش🥲💔