2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تموم شد😋 خوش مزه هم بود🧅 بیا پیاز بخور مفید تر هم هست

😭توفتت بشه🙀

پیاز نمیخوام زنیکه خیانت کاره باعث جدایی پرتقال و هلو شد🤧

پروفایل خودمم 🎀 آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر🖌📸💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀 مرتیکه لاشی درخواست ندههههههه پدر نامعلوم🔪🩸 تو تاپیک های من مزه پرونی نکنید مگر اینکه واقعا عنوان تاپیکم فان باشه🙃❕️ضمنا اگر قبلا باهات دعوام شده و دیدی تو یه تاپیک دارم جوابتو میدم🤮، بدون که اونقدر ارزش برات قائل نیستم که بخوام اسم کاربری گوهت رو موقع دعوا حفظ کنم تا بعدا بشناسم و جوابتو ندم اوکی ؟ 👍🏻🤣 خوب حرف بزنی خوب حرف میزنم 🥰💋بد حرف بزنی میرینم بهت👺💩 دختر خوبی ام البته تا قبل اینکه که کسی پا رو دمم بذاره!!️

یعنی چی

هیچی عشقم

اینستا یه سری کلیپ از میوه ها با هوش مصنوعی درست میکنن

ندیدی؟

سرچ کن باحاله😃

پروفایل خودمم 🎀 آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر🖌📸💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀 مرتیکه لاشی درخواست ندههههههه پدر نامعلوم🔪🩸 تو تاپیک های من مزه پرونی نکنید مگر اینکه واقعا عنوان تاپیکم فان باشه🙃❕️ضمنا اگر قبلا باهات دعوام شده و دیدی تو یه تاپیک دارم جوابتو میدم🤮، بدون که اونقدر ارزش برات قائل نیستم که بخوام اسم کاربری گوهت رو موقع دعوا حفظ کنم تا بعدا بشناسم و جوابتو ندم اوکی ؟ 👍🏻🤣 خوب حرف بزنی خوب حرف میزنم 🥰💋بد حرف بزنی میرینم بهت👺💩 دختر خوبی ام البته تا قبل اینکه که کسی پا رو دمم بذاره!!️

هیچی والا ی مرد 36 ساله تو نینیسایت بهم گیر داده

بعد منم داستان زندگیمو براش تعریف کردم و وضعیتمو میدونه میگه الکی بهونه نیار

بعدش تو روبیکا برام عکس چیزشو فرستاده

اصن ی وضعیه

(درخواست دوستی نده نر بی شعور)

هیچی عشقماینستا یه سری کلیپ از میوه ها با هوش مصنوعی درست میکننندیدی؟سرچ کن باحاله😃

😅😁👌🏼

رها 🌿...............من از تاریخ ۱۳ تیر این سایتو برای همیشه ترک کردم♡خدانگدارتون

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز