2777
2789
عنوان

دانشگاه یا کار

16 بازدید | 13 پست

من شینیون کارم البته تازه شروع کردم درآمد خاصی ندارم،دلم میخواد دانشگاه هم برم بدون کنکور اما نمیدونم چه رشته ای.بین آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد یا علوم تربیتی دانشگاه پیام نور موندم..و اینکه نظرتون راجب جهاد دانشگاهی چیه رشته هایی مثل حسابداری

شرایط جامعه جوری شده که از نظر اجتماعی داشتن تحصیلات خیلی مهمه.اگه میتونی دانشگاه غیرحضوری مثل پیام ...

میخواستم برم علوم تربیتی دانشگاه پیام نور دوستام گفتن مدرکش به درد نمیخوره برو ازاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط جامعه جوری شده که از نظر اجتماعی داشتن تحصیلات خیلی مهمه.اگه میتونی دانشگاه غیرحضوری مثل پیام ...

من عنوانو دیدم جواب دادم ، فکرکردم سوالت چیز دیگس

دانشگاه ازاد بهتره اگه وقتشو داری ، مدرکش معتبر تره

اگه وقت کلاسای حضوریو نداری برو پیام نور

علوم تربیتی پیام نور آسون هست همه میرن اگه فقط در آینده میخوایی یه مدرک داشته باشی برو

ولی واسه بازار کار به شدن اشباع شده، یعنی همه دارن میرن علوم تربیتی

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

عزیزم اول صبر کن تو کار شینیون به درامد برسی بعد رو سراغ دانشگاه

علوم تربیتی و اموزش ابتدایی م بازار کار نداره. ازمون استخدامی معلمی که از همه رشته ها میگیرن. مدرسه غیرانتفاعی م پارتی میخواد. یه رشته دیگه بخون

علوم تربیتی پیام نور آسون هست همه میرن اگه فقط در آینده میخوایی یه مدرک داشته باشی برو ولی واسه بازا ...

چی پیشنهاد میدی شما بدون کنکور و اینکه انسانی بودم