از وقتی که اون خانمه تو ماه عسل درمورد زگیل تناسلی حرف زد همه خانمای اطرافم به فکر افتادن برن دکتر و مطمین بشن که این بیماری ندارن ، دوستم میگف من همش استرس دارم!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الانم نه تنها واسه زدن این واکسن بلکه برای هرکاری تحقیق کنید اون خانم فقط یه فعال اجتماعی بود و نه ...
درسته . اما مطمئنا ایشون اگ واقعا قصد کمک داشتن و دلشون بحال ما سوخته بود میگفتن این واکسن هست این جمله ک گفتن برای این بیماری واکسن هست و اگ مصرف کنن ۱۰۰ در۱۰۰ جلوگیری میکنن خیلی ادم و ب فکر فرو میبره چراباید انقد مطمئن باشه از همچین واکسنی درصورتی ک پزشک نبودنو...
واقعا منم اون شب تحت تاثیر قرار گرفتم البته پولی نریختم ولی باور کردم همه رو... واقعا دروغ بوده؟ آخه علیخانی تحقیق نکرده؟ تو برنامه به این معروفی همه میبینن؟ واقعا خطرناکه؟ خیلی میترسم دیگه به کی اعتماد کنیم😔
وااا خب شما میتونید عکساشو ببینید تو نت خیلی وحشتناکه این مریضی. جوش ک جوشه گلم واسه خیلیا این پیش ...
یه شب تا صبح فقط تو نت گشتم اصلا شبیه عکسای نت نبود یه جوش روی آلت نزدیک شکمم بود ولی چون تقریبا چن هفته بود دیگه وسواس شده بودم. ولی با حرفای همسرم قبول کردم که جوشه ولی اگه نره باید برم دکتر