2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 46 پست

عزیزم همه خانومابلید نسبت به بهداشت ناحیه تناسلیشون حساس باشند واین کارخوبیه که میرید دکتر ولی درمورد اون واکسنی که این خانوم میگفت حرفهای ضدونقیض زیادی هست که اگه ثابت بشه خود علیخانی باید بابت مهمونش معذرت خواهی کنه 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ پس چرا اینقد تبلیغ میکردن

نمیدونم واقعا اما اینکارو واقعا نکنید میتونینی تو گوگل سرچ کنین عوارضشو توی ی مدرسه دخترونه توی مکزیک این واکسن‌تزریق شد واقعا وحشتناک بودن خودتون ببینید فیلماشو 

عزیزم همه خانومابلید نسبت به بهداشت ناحیه تناسلیشون حساس باشند واین کارخوبیه که میرید دکتر ولی درمور ...

منم شنیدم  حرفای زنه درست نبوده تا الانم ۶۰۰ ملیون کمک مالی کردن 

خدا کنه توضیح بدن در موردش چون مردم رو خیلی نگران کردن

باید درمورد مهموناشون بیشتر تحقیق کنن

دقیقا اگه دقت کنید توبرنامه راجع به کمک به ازادی زندانی ها میگن ولی بااینکه اون شب یه کد شماره گیری برای کمک به تولیداین واکسن اختصاص دادند ولی دیگه حرفی ازش نزدن 😒😒😒😒

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

نمیدونم واقعا اما اینکارو واقعا نکنید میتونینی تو گوگل سرچ کنین عوارضشو توی ی مدرسه دخترونه توی مکزی ...

والا منم یه جوش دیدم اینقد بهم ریخته بودم.با حرفای این خانم میخواستم برم واکسن بزنم ولی همسرم نزاشت گفت هیچی نیس وسواس شدی

الانم نه تنها واسه زدن این واکسن

بلکه برای هرکاری تحقیق کنید

اون خانم فقط یه فعال اجتماعی بود و نه یه پزشک یا محقق پس نباید رو حرفاش حساب کرد

من خودمم اون شب تحت تاثیر حرفاش قرار گرفتم

و باید دست مریزاد گفت به عوامل پشت پرده این قضیه که خوب تونستن رو ذهن مردم اثر بزارن